Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Кенії відкрили п'ятизірковий готель-гніздо

У Кенії відкрили незвичайний п'ятизірковий готель, який нагадує гніздо і пропонує оглянути околиці з висоти пташиного польоту. Про це інформують західні ЗМІ з посиланням на керівництво готелю.

Nay Palad розташований на території курорту Сегера в Лайкіпії. До слова, це місце є одним з найпопулярніших для сафарі в Кенії, куди щороку з'їжджається величезна кількість туристів з усього світу.

Архітектура будівлі має досить незвичайний вигляд - звите гніздо. Побудовано готель місцевими громадами з обробленої деревини і гілок дерев. Відзначається, що перед постояльцями готелю відкривається 360-градусний огляд на місцеві околиці, зокрема на прилеглу річку і нескінченні рівнини Кенії. При цьому в готелі є все необхідне для комфортабельного відпочинку.

Nay Palad має один єдиний номер, який оснащений ванною з гарячою водою нагрітою сонцем, туалетом зі зливом і фешенебельним інтер'єром. Ліжко для відпочинку знаходиться не тільки всередині номера, але і на даху - в «гнізді».

«Ми під великим враженням від Nay Palad. Приїхали на одну ніч після сафарі на джипах. Увечері з дружиною провели незабутній вечір в «гнізді», а вранці менеджер готелю підготував нам сніданок у вигляді пікніка біля річки, де ми милувалися слонами і жирафами, які теж в цей момент снідали неподалік від нас », - розповідає турист з Міссурі (США) Вільям.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “У Кенії відкрили п'ятизірковий готель-гніздо

Залишити відповідь