Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Під Дніпром чоловік в балаклаві відкрив стрілянину по людях

В ніч з неділі на понеділок, 20 листопада, на Донецькому шосе водій автомобіля на єврономерах відкрив вогонь з гвинтівки по групі молодих людей. Внаслідок інциденту було поранено 4 людини. Про подію розповіли представники патрульної поліції Дніпра.

Як поінформували у відомстві, інцидент трапився після опівночі поблизу одного з супермаркетів мережі «АТБ». За словами постраждалих, вони перебували на автомобільній стоянці, розташованій біля вказаного магазину. Там група молодих людей пила каву поблизу ВАЗа. У якийсь момент з боку Донецького шосе під'їхала машина, на якій був єврономер. Зупинившись в 20 метрах від компанії, з автомобіля BMW вийшов невідомий в балаклаві. Чоловік зробив постріли з помпової рушниці в бік групи людей, після чого зловмисник зник на машині в напрямку вулиці Передової. В результаті - 4 осіб отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості.

На місці події дніпровські поліцейські виявили автотранспортний засіб ВАЗ-2109, на кузові якого виднілися вхідні отвори в районі заднього правого крила, а на задньому лівому крилі патрульні виявили вихідні отвори. Також з місця інциденту вилучено 6 гільз 12-го калібру.

Зараз слідчі Дніпра проводять необхідні розшукові заходи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь