Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

З України запустять три нові рейси в Італію

Італійська лоукост-авіакомпанія Ernest, що працює на даний момент в аеропортах Києва та Львова, має намір в 2018 році запустити три додаткових нових рейси з України. Про це заявили представники італійського лоукостера.

Згідно з оприлюдненою інформацією, вже в найближчі місяці поточного 2018 року авіакомпанія Ernest (Італія) почне здійснювати перельоти відразу за трьома напрямками з території України до Італійської Республіки. За попередніми відомостями, з Києва всі бажаючі зможуть відправитися в італійське місто Болонія, а зі Львова діятимуть два нових маршрути - в Рим, а також в Мілан (аеропорт «Мальпенса»).

Варто відзначити, що в даний момент дана авіакомпанія здійснює рейси з української столиці в Мілан (аеропорт «Бергамо») і Неаполь (з грудня 2017 року), а зі Львова - до Венеції, а також в ті ж аеропорти, що і з Києва ( з жовтня 2017 року).

Примітно, зараз квитки на нові авіанаправлення недоступні для пасажирів, проте представники італійської компанії Ernest пообіцяли, що в найближчі дні на сайтах перевізника буде оприлюднено точний розклад, а також відкриється продаж квитків на нові маршрути.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “З України запустять три нові рейси в Італію

  1. иван фиминов

    Это очень приятная новость, ибо все больше и больше наших граждан летают заграницу для заработков. Ну и сейчас, естественно стало и больше предложений по работе в других странах для нашей страны, ведь устроить украинца с безвизом легче, чем думать о его документах и легальности трудоустройства. К примеру, я раньше ездил рабочим подсобником на стройки в Польшу, в прошлые годы вакансий было десяток-два. сейчас же посмотрел и нашел достаточно много https://www.eurabota.ua/poland/q-механик

    Причем не просто на должность "принеси-подай", а реальные предложения строителями или связанные в этой сфере. Правда, чтобы нормально устроиться нужно еще и навыками обладать, к тому же образованиям. Часто работодатель просит документ о образовании и желательно, чтобы он был связан с той сферой, в которую вы собираетесь ехать работать. Это тоже как один из дельных советов

Залишити відповідь