Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Столичні «гастролери» викрали машину прямо з автосалону в Чернігові

Двоє чоловіків, уродженці Київщини, викрали транспортний засіб прямо з автосалону Чернігова. Про те, що викрадачі затримані, поінформували в ГУ Нацполіції України.

У повідомленні говориться, що на днях чернігівський автосалон відвідали двоє чоловіків, які були рішуче налаштовані на покупку автомобіля. Потенційні покупці, оцінивши свої фінансові можливості, зупинили свій вибір на вживаній машині корейського виробника. При цьому чоловіки вирішили оформити лізинг, подавши для реєстрації паспорт і зробивши 1-ий внесок.

Працівники автосалону продемонстрували покупцям функціональність транспортного засобу марки Hyundai SantaFe, а також заправили його. Після нетривалого тест-драйву чоловіки отримали ключі і поїхали на машині. Однак коли менеджер автосалону почав здійснювати роботу з документами, і вніс інформацію в клієнтську базу, з'ясувалося, що покупець майже 2 роки тому помер.

Після заяви співробітника автосалону про підроблений паспорт і аферу, яку здійснили чоловіки, поліцейські приступили до оперативного плану «Перехоплення». Позашляховик зі зловмисниками був зупинений по дорозі в Київ. Злочинцями виявилися уродженці Київщини. Щодо них відкрито кримінальне провадження.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь