Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Нік Вуйчич з програмою «Життя без кордонів» побував у Львові

Протягом трьох днів у Львові перебував відомий у всьому світі мотиваційний тренер Нік Вуйчич. Він уже кілька разів приїжджав в Україну, зокрема, до Києва, але Львів відвідав вперше.

Триденна програма, яку Нік Вуйчич запропонував жителям міста під час свого візиту, називається «Життя без кордонів» (така ж назва у його книги). На прес-конференції Нік Вуйчич розповів, що його мета - пояснити людям, що ті проблеми, які зустрічаються у них на шляху, насправді не є перешкодами, а новими можливостями. Він пропонує людям не здаватися, а більше думати про те, що робить їх успішними, вірити в успіх і впевнено йти до нього. Першу зустріч Нік Вуйчич провів з тими, хто має особливі потреби. Серед них були незрячі люди і вихованці одного з реабілітаційних центрів. Він також зустрівся з мером Львова Андрієм Садовим і отримав з його рук посвідчення позаштатного радника з питань інклюзивної освіти. На стадіоні «Арена Львів» відбулася зустріч Ніка з багатотисячною аудиторією. Нік Вуйчич разом з телеведучою Лідією Таран є співавтором проекту всеукраїнського туру «Моя дитяча мрія». Юні львів'яни також взяли участь в проекті. На площі Ринок було встановлено стіну висотою 2,5 м і довжиною 12 м, на якій діти відображали в малюнках свої мрії.

Австралійський мотиваційний оратор і письменник, який народився без ніг і без рук, всім своїм життям доводить, що людина здатна багато чого досягти, якщо буде вірити в себе. Разом з дружиною і чотирма дітьми він живе в США. Ставши успішним, він присвятив себе тому, що допомагає набути впевненість і віру іншим людям. З цією метою він побував уже в 70 країнах світу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь