Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

9-ти річний хлопчик під час пожежі врятував свого молодшого брата

Єгора Шикулу, незважаючи на його юний вік, знають у всьому Білопільському районі. Дорослі називають хлопчика маленьким героєм, а однокласники зі школи 3 № м. Ворожба пишаються дружбою з Єгором.

Два тижні тому в квартирі, де живе жінка з двома дітьми, сталася пожежа. Так вийшло, що 9-ти річний Єгор та 2-х річний Тимур ввечері залишилися вдома самі. Мама працює неподалік і, як зазвичай, забігла провідати синів. Діти спали, і вона знову пішла на роботу. Через деякий час Єгор прокинувся від їдкого запаху. В кімнаті горіли штори, шпалери, все було оповите димом. Хлопчик схопив сплячого братика і вибіг на вулицю. Через кілька хвилин прибігла мама, якій сусіди повідомили про загорання в будинку. Приїхали пожежні, які погасили вогонь. На щастя, вогонь не встиг перекинутися на сусідні квартири. Нещодавно в школу, де вчиться Єгор, приїхали рятувальники і представники районної влади. Вони розповіли учням про подвиг юного героя і вручили Єгору Почесну грамоту та подарунки - м'яч, книги і т. п.

Найбільше хлопчику сподобалася доросла пожежна каска. Виявляється, що, після того жовтневого дня, хлопчина задумався про професію пожежника. Маленькому Тимурчику рятувальники передали красиву пожежну машину.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь