Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Вінницькій області жителів деяких сіл тероризують вовки

У Вінницькій області жителів прикордонних населених пунктів тероризують вовки. Хижаки нападають на худобу серед білого дня, а вночі навіть приходять на території приватних домоволодінь. Про це журналістам розповіли громадяни, побоюючись за свої життя і домашніх тварин.

Як стало відомо, останніми жертвами вовків стала зграя кіз. Так, з кущів хижак напав на поголів'я в денний час доби, після чого відвів в ліс біля десятка кіз. Протягом декількох діб господар стада шукав в околицях загублених тварин, однак живими їх не знайшов - розірваними на шматки рогаті лежали на одній з полян лісосмуги. Крім того, хижаки почали заходити до людей і у двори, розриваючи там телят, кіз та інших домашніх тварин.

З вимогами застосувати відповідні заходи односельці звернулися до місцевого органу самоврядування, проте там тільки розвели руками. Єдиний вихід - відстріл.

Тим часом, як розповідають лісничі Вінницькій області, в даний момент вовків не можна вбивати. Сезон полювання на цих звірів розпочнеться тільки на початку листопада поточного 2019-го року (до зими їх потомство зміцніє). До цього часу жителям прикордонних населених пунктів доведеться уживатися з хижаками.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь