Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Став відомий постачальник нових тролейбусів до Луцька

Тендер Європейського інвестиційного банку на поставку нових тролейбусів до Луцька виграв, що не дивно, розташований в Луцьку же завод "Богдан".
Контракт по кредиту Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) з міською радою Луцька обумовлював поставку в місто 29 сучасних тролейбусів стандартної довжини в 12 метрів. Спочатку тендер передбачав закупівлю 30 тролейбусів. Однак, в ході "суперництва" заводів "Богдан" і "Белкомунмаш" кількість, в результаті, зменшилася на одну одиницю.

Також за контрактом "Богдан" буде, крім тролейбусів, поставляти комплекти запасних частин, обладнання та інструментів для технічного обслуговування техніки.

Таким чином, Луцьк стало першим містом України, яке провело тендерні процедури по оновленню міського транспорту за програмою Європейського інвестиційного банку "Міський електричний транспорт". Частина фінансування закупівлі здійснюватиметься за кошти ЄІБ.

Завод "Богдан" в рамках схожої "тролейбусної" програми Європейського банку реконструкції і розвитку виграв тендери на постачання великих партій тролейбусів до Києва, Полтави, Харкова, Кременчука, а також за звичайними тендерами і лізингом - в Хмельницький і Суми. В інших же містах, які брали участь в даній програмі, "Богдан" програв тендери українським представникам білоруського заводу "Белкомунмаш",

Тим часом в Луцьку електротранспорт в даний час не працює через карантинні заходів. Частина водіїв відправлена ​​у відпустку за свій рахунок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь