Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вперше Одеський міжнародний кінофестиваль пройде в режимі онлайн

Вперше Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) пройде в режимі онлайн, причому не в липні, а з 25 вересня по 3 жовтня 2020 року. Про це повідомила прес-служба ОМКФ.

Карантинні обмеження вплинули на вибір формату і термінів проведення кінофестивалю. При цьому, організатори вирішили не відміняти кінопоказ на Потьомкінських сходах.

За словами генерального продюсера Одеського міжнародного кінофестивалю Юлії Сінькевич, онлайн-формат є незвичайним не тільки для організаторів, а й для всієї кіноіндустрії.

«Ми отримали більше тисячі заявок. Наш програмний відділ зараз над ними працює і тримає зв'язок з усіма, хто надіслав нам фільми. Нас підтримують наші партнери, за що ми їм дуже вдячні. Тому навіть в онлайн-форматі в програмі Одеського міжнародного кінофестивалю традиційно будуть проходити всі програмні та позапрограмні покази, а також пройдуть майстер-класи і прес конференції. Крім того, в онлайн-форматі буде проходити індустріальна частина кінофестивалю Film Industry Office - очікуємо, що в цьому році в ній дистанційно візьме участь рекордна кількість представників української та світової кіноіндустрії», - повідомила генеральний продюсер Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич.

Новий регламент 11-го Одеського міжнародного кінофестивалю буде оголошено найближчим часом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь