Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У розвиток портів держава має намір вкласти в цьому році 1,11 млрд гривень

Кабінет міністрів на своєму сьогоднішньому засіданні затвердив фінансовий план Адміністрації морських портів України на 2020 рік - у серпні, коли минуло вже більше половини року.

На засіданні Кабінету міністрів 5 серпня було схвалено проект розпорядження Уряду "Про затвердження фінансового плану державного підприємства "Адміністрація морських портів України "на 2020 рік.

Даний фінансовий план передбачає капітальні інвестиції Адміністрації морських портів України на суму в 1 млрд 116 млн гривень (без ПДВ), які підуть на розвиток і ремонт портової інфраструктури, в першу чергу - портів "Великої Одеси" (Одеса, Чорноморськ, Південний), а також портів Азовського моря (Бердянськ, Маріуполь). Також планується чистий дохід АМПУ від реалізації продукції в розмірі 7 млрд 487 млн гривень, загальний дохід - 7 млрд 962 млн гривень. Чистий прибуток передбачається в розмірі 2 млрд 85 млн гривень. До державного бюджету та до цільових фондів направлять 3 млрд 613 млн гривень.

"Морські порти демонструють зростання в умовах коронакризи. Важливо продовжувати створювати умови для зростання всієї морської галузі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь