Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Єгипті закрилося більше 70% всіх дайвінг-центрів

Один з головних туристичних напрямків на берегах Червоного моря поступово згасає, так як приблизно 70% всіх дайвінг-центрів в Єгипті закрили свої двері через рецесію в туристичному секторі. Понад 170 з 246 ліцензованих центрів дайвінгу змушені були зупинити свою роботу, так як вся туристична галузь країни постраждала через заборони на подорожі, введені багатьма європейськими країнами.

Найбільші втрати Єгипет поніс після того, як Росія, яка забезпечувала більшу частину туристів, тимчасово припинила авіасполучення між двома країнами до з'ясування всіх обставин катастрофи російського літака на Синайському півострові.

Міністерство туризму Єгипту недавно заявило, що число російських туристів, що відвідали Єгипет у 2015 році, знизилося на 23.9% у порівнянні з попереднім роком.

Авіакатастрофа також стала причиною зменшення кількості британських туристів у 2015 році на 4%. У той же час число німецьких туристів, які відвідали Єгипет у 2015 році, збільшилася на 16.4%, загальна кількість яких склала 1.2 мільйона чоловік.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь