Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Французькі фермери зайнялися туризмом

Фермери з регіону Бретань з північного заходу Франції зайнялися сільськогосподарським туризмом, пропонуючи потенційним туристам провести в своїй родині вихідні.

Французькі фермери змушені були піти на такий радикальний крок, так як зі зниженням цін в країні на сільгосподарську продукцію, з'явилася сильна нестача грошей.

Для здійснення задуманого фермери створили веб-сайт, на якому пропонують сільськогосподарський туризм для всієї родини терміном до 5 днів, інформують іноземні ЗМІ.

Для гостей ферми приготували різноманітні заходи, наприклад приготування місцевих кулінарних страв.

Сьогодні в проекті зареєстровано 17 фермерів, найближчим часом планують приєднатися ще 25 власників фермерських господарств. На сайті можна знайти 28 різних варіантів проведення дозвілля у відпустці і проживання.

Вартість сільськогосподарського туризму невисока. День проживання в сільському будинку для сім'ї з 2-ма дітьми вийде близько 175 євро, з уже включеними в цю вартість сніданком і екскурсією по фермерському господарству.

Міністерство сільського господарства Франції інформує, що за 2015 рік на сільськогосподарську сировину ціни в країні знизилися в середньому на 2,4%, а на молочну продукцію - на 15%.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь