Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Британська компанія відкрила вакансію мрії - пити пиво по п'ятницях і отримувати за це гроші

Пивоварна компанія з Британії Meantime Brewing Company повідомила про відкриття вакансії дегустатора пива з неповним робочим днем. Про вакансію мрії багатьох любителів хмільного напою розповіли західні ЗМІ з посиланням на відділ кадрів пивоварні.

Згідно з інформацією представників організації, вони шукають фахівця, в обов'язки якого увійде дегустація різних сортів пива, а також зворотний зв'язок - розповідати про отримані смакові враження. Такі звіти повинні бути максимально повними, щоб пивовари могли взяти до уваги побажання і зауваження дегустатора, щоб в подальшому догодити потенційним споживачам. При цьому претендент повинен дійсно розбиратися в сортах пива, знати модні тенденції, а також мати досвід в розпиванні даного напою. Як резюме Meantime Brewing Company запропонувало майбутньому члену їхньої команди надіслати відеоролик, в якому в 30 словах потрібно описати, чому саме він підходить для цієї роботи.

Щасливчик, який отримає цю посаду, буде щоп'ятниці у пивоварні, розташованій в Гринвічі (боро Лондона), і протягом трьох годин дегустувати запропоновані сорти хмільного напою, після чого обговорювати їх смакові якості з працівниками-експертами компанії.

У свою чергу представники Meantime Brewing Company обіцяють конкурентоспроможну зарплату. А також в компанії відзначають, що дана робота, мабуть, єдина в світі, на якій співробітнику захочеться затриматися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь