Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Американці створили новий вид ефективної контрацепції для чоловіків

Вченими з США розроблений протизаплідний гормональний гель для чоловіків, який необхідно втирати лише один раз в день в шкіру передпліччя для досягнення ефекту. Про новий вид контрацепції розповіли представники Національного американського інституту дитячого здоров'я і розвитку людини.

Згідно з повідомленням відомства, протизаплідний гель містить два основних компоненти - синтетичні гормони нестерон і тестостерон. Перший компонент використовують як варіацію стероїдного жіночого статевого гормону прогестерону, який призначений для блокування тестостерону (відповідає за виробництво нормальної сперми). Використовуваний синтетичний тестостерон у свою чергу зменшує можливі негативні наслідки від таких дій, відновлюючи гормональний баланс.

Відзначається, що активні речовини гелю проникають в кров, що дозволяє знизити концентрацію сперматозоїдів надовго (до одного мільйона на міліметр). Такий вид контрацепції діє протягом 72-х годин.

Активні випробування гелю почнуться в першій половині 2018 року. Чоловіки-добровольці з Великобританії, США, Швеції, Кенії, Чилі та Італії першими протестують даний вид контрацепції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь