Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Викинута сигарета знищила 300 легкових автомобілів

Відразу 300 легкових автомобілів згоріли в Банґалорі (місто в Індії) під час першого авіасалону Aero India. У міністерстві оборони країни створена спеціальна комісія, якій доручено провести відповідне розслідування інциденту.

Подробиці надзвичайної події повідомили в прес-службі пожежної охорони Банґалора. За словами її керівника, всі машини знаходилися на стоянці поруч з авіабазою Йєлаханка. Їх власники, припарковані транспортні засоби, перебували безпосередньо в зоні проведення авіаційного салону. Попередня версія того, що сталося - хтось кинув на землю непогашений недопалок. Погода стояла спекотна і вітряна. Суха трава загорілася практично миттєво. За допомогою вітру вогонь швидко перекинувся на припарковані автомобілі. Далі машини спалахували одна за одною дуже швидко. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Але були пошкоджені 300 автомобілів. Деякі з них згоріли повністю, збитки власникам завдано серйозні.

У зв'язку з пожежею, організатори змушені були призупинити всі заходи, заплановані на авіасалоні. Відомо, що в його рамках були виставлені майже 100 літаків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь