Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Штори для сцени: особливості вибору

Штори є дуже важливою частиною сцени. Організація сцени до будь-якого заходу, який проводять у великій залі, повинна бути на високому рівні, і саме штори відіграють дуже важливу роль. Перше, на що звертає увагу глядач - це завіса.

Завіса дозволяє зберегти інтерес і інтригу перед виступом, а також допомагає тим, хто буде виступати, підготується до виходу на сцену. Штора додає сцені більш естетичного вигляду, а також створює атмосферу урочистості. Але не менш важливо знайти салон http://virtuoz.biz.ua/site/shtory-dlya-scen/, який надасть вам штори для сцени високої якості. Адже будь-яка гарна сцена не може обійтися без красивих штор, лаштунків, арлекіно, падуг, ламбрекенів. А в цій статті ми розповімо про те, що варто знати про штори для сцени, і як вибрати салон з пошиття таких штор.

Коли ми приходимо в театр або філармонію, закритий завісу створює інтригу і робить очікування початку виступу неможливим. Завіса важливий і для того, щоб зберегти естетичний вигляд сцени. Уявіть собі, сподобалося б вам, якби перед початком виступу по сцені бігали виступаючі, готуючись до початку? Навряд чи. Це вбило б інтерес до виступу. За завісою можна приховати все, що відбувається перед виступом, це і підготовку, і установку декорацій або інструментів. Саме тому штори для сцени дуже важливі, вони створюють святковий настрій і підсилюють інтерес публіки.

Вибираючи салон по виготовленню штор, акцентуйте свою увагу на таких критеріях як: якість і дизайн.

Говорячи про якість, варто відзначити, що матеріал, з якого виготовляють шторы для сцены, повинен бути дуже високої якості. Всі шви повинні бути щільними, а застібки повинні бути надійними. Також відразу виберіть, який вид штор для сцени вам потрібен: завіса, другий завісу, куліси, арлекін і так далі. Після, обговоріть з салоном всі нюанси шиття цих штор.

Якщо говорити про дизайн, то тут варто враховувати інтер'єр залу і сцени, де буде розташований завісу. Враховуйте колірну гамму. Звичайно ж, класика - це червоні і бордові завіси, але також можна вибрати бежеві, темно сині, темно зелені і так далі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь