Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги датчиків руху

Сучасне суспільство постійно знаходиться в пошуках максимально комфортних умов для повсякденного життя і роботи. Технологічні розробки у всіх сферах промислової індустрії навколо людини прискорюють розвиток зовнішніх і внутрішніх факторів, що впливають на облаштування побуту, і вимагають зібраності і швидкості реакції. Людина вже не може покладатися на власні сили, тут неоціненну допомогу надають різні датчики, здатні миттєво реагувати на найменші коливання або зміни в навколишніх процесах.

Датчики руху - система «розумний дім»

На сьогоднішній день система »Розумний будинок» стає особливо популярною в якості служби контролю в приватному секторі і офісних приміщеннях. Датчики руху, як конкретний фрагмент цієї системи, дозволяють істотно економити витрати електроенергії. Встановлюючи подібні пристрої в приміщеннях, де людина перебуває обмежений проміжок часу, можна знизити економічні витрати на обслуговування будинку в цілому.

Ознайомитися з різновидами датчиків можна на сайті http://Bezpeka.com.ua. Найбільш поширеними місцями, де слід контролювати освітленість, є:

  1. комори;
  2. сходові прольоти;
  3. майданчик перед входом в будинок або офіс;
  4. підсобні приміщення різного профілю.

Датчики руху функціонують за принципом відстеження інфрачервоного випромінювання: потрапляючи в зону дії подібного пристрою, рухомий предмет з великою масою виділяється температурою тіла щодо теплового режиму навколишнього простору.

Датчики руху полегшують життя

Використання датчиків руху в системі «Розумний будинок» або як самостійні одиниці контролю істотно полегшують життя власників. Застосування таких пристроїв перед вхідними дверима, на сходах, в передпокої і коридорі дозволяє швидко переміщатися в темний час доби, не піклуючись про вимикання світла після відходу.

Використання специфічно спрямованих датчиків надає можливість встановити контроль за будь-якою певною дією.

Датчики руху дозволяють контролювати більшість аспектів сучасного життя:

  1. охорона, сигналізація, контроль доступу;
  2. контроль за освітленням окремих приміщень і всієї будівлі в цілому;
  3. управління роботою дверей, систем вентиляції і кондиціонування.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь