Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ексклюзивні подарунки - тактика вибору

Для дорогих серцю людей ми прагнемо вибирати найприємніші подарунки - унікальні, особливі, неповторні. Щоб вибрати дійсно вартий, цінний і бажаний подарунок, керуватися потрібно не власними уподобаннями і смаками, а інтересами тієї людини, якій він призначений. Пориньте у світ оригінальних речей, креативних ідей, оригінальних напрямків - і ви зможете не тільки знайти ідеальний для відповідної ситуації подарунок, але і заодно отримати справжнє задоволення від самого процесу вибору, оскільки дарувати подарунки близьким куди приємніше, ніж отримувати.

Незалежно від віку, будь-яка людина в свій день народження мріє про веселе яскраве свято і підвищену увагу до своєї персони з боку рідних і друзів. Оригінальні подарунки для ювіляра часто стають за сумісництвом носіями схвальної інформації про його життя і/або заслуги. У зв'язку з цим особливо затребувані речі з нанесеними на них зображеннями - благо, способів існує достатня кількість. Наприклад, колега зрадіє почесній грамоті у вигляді шкіряного свитка, а вашим батькам напевно припаде до душі фамільний герб, пергамент-генеалогічне дерево. Друзі в день народження оцінять виконаний за індивідуальним замовленням тематичний сувенір, а авторське рішення гарантовано підлестить самолюбству іменинника. Виберете ви як спосіб нанесення зображення розпис, гравірування або деколь, не настільки важливо, найголовніше, як це все буде виглядати.

Для прикладу, можна самовар купить киев в інтернет-магазині Present House і це також буде оригінальним та ексклюзивним подарунком.

Що стосується весільних торжеств, то молодята люблять отримувати гроші або подарункові сертифікати - ризики у дарувальника великі, а гроші потрібні завжди. Якщо хочеться здивувати молодих подарунком, який би запам'ятався їм на довгі роки і, ймовірно, навіть став сімейною реліквією, зверніть увагу на авторські твори мистецтва - різноманітні декоративні предмети інтер'єру, дизайнерські аксесуари. Хочеться чогось зовсім неординарного? Новоспечене подружжя сьогодні не важко зробити позаземними землевласниками, наприклад, подарувавши їм ділянку землі (нехай і невелику) на Марсі чи Місяці. Молодій родині точно припаде до душі подарунок, зроблений у вигляді власного фамільного герба з урахуванням прийнятих канонів геральдики. Такий герб буде фамільної цінністю, що переходить з покоління в покоління.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь