Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яку піч купити в ресторан

Що таке пароконвектомат знає будь-кухар і ресторатор. Але, не факт, що знають завод Rational. Цей завод знаходиться в Німеччині. Виготовляє обладнання для ресторанів, кафе, їдалень дуже високо якості. Нижче мова піде про пристроях цього заводу.

Трохи історії про бренд Rational.

Вже в далекому 1976 (одна тисяча сімдесят шостому році заводом Rational був виготовлений перший комбінований пароконвектомат. В той момент це стало проривом для пристроїв, які використовувалися на професійній кухні підприємств громадського харчування. Купити пароконвектомат Rational в ті часи була велика удача, особливо для нашої країни, колишнього СРСР. Кухарі, в основному використовували обладнання для ресторанів виготовленому в Радянському Союзі.

Варто відмітити, що на сторінці www.technofood.com.ua/parokonvektsionnye-pechi ви можете придбати якісні пароконвекційні печі для вашого закладу!

Зараз ситуація вкрай різко змінилася. Статистика заводу говорить про те що кожен день в світі, на професійних кухнях використовується понад 300 000 пароконвектоматів Rational. Це дійсно значна цифра. Обладнання для ресторанів від Rational дійсно якісне і високопродуктивне. Якщо Ви вирішили придбати професійну піч на те, кращий варіант - це купити пароконвектомат Rational.

Сучасний підхід інженерів Rational.

Завод має свої лабораторії на яких, досвідченим шляхом відбувається перевірка працездатності пристроїв. Досвідчені інженери впроваджують у життя нові проекти, використовуючи які обладнання для ресторанів від Rational займає лідируючі позиції на світовому ринку харчового обладнання. Купити пароконвектомат Rational - це значить повчити апарат з унікальними робочими характеристиками та такою ж продуктивністю. Будь-яка піч від цього виробника володіє чудовою якістю приготування продуктів і блюд, тривалої довговічністю, зручним і легким керуванням. Обирайте найкраще.

Дуже знаменним був 2011 рік. Саме тоді інженери запропонували вперше купити пароконвектомат Rational з новітньої запатентованої функцією SelfCooking Center whitefficiency®. Використовуючи дане обладнання для ресторанів кухар може готувати ще швидше і смачніше.

Що ж робить піч параконвекційна з функцією SelfCooking Center whitefficiency®? Цей апарат здатний самостійно визначити розмір продукту і обсяг завантаження робочої камери. Для кожного окремого продукту така параконвекційна піч Rational автоматично визначить час приготування, необхідну температуру в робочій камері пристрою, з урахуванням заданих кухарем кінцевих характеристик приготування. Всі необхідні дані коригуються безпосередньо в момент приготування продукту. Це дуже зручно. Такий підхід максимально оптимізує процес приготування будь-якого продукту, а після і самого блюда.

Якщо ви вирішили купити пароконвектомат Rational з функцією SelfCooking Center whitefficiency® Ви отримаєте відмінний апарат для кухні закладу громадського харчування. Це обладнання для ресторанів підтримує процес удосконалення програмного забезпечення. Таким чином Ви отримуєте пристрій, що максимально полегшує роботу кухаря. Кожен окремий пароконвектомат Rational має вбудований парогенератор. Для того, щоб дуже швидко охолодити робочу камеру використовується спеціальна запатентована система Cool Down. Для максимальної зручності виготовляються апарати газові та електричні. Управління електромеханічне або сенсорне.

Висновки:

Купити пароконвектомат Rational це досить вигідно. Ви отримаєте відмінне пристрій, який буде працювати довго і без проблемно. Пам'ятайте, що використовуючи тільки професійне обладнання для ресторанів Ви зможете максимально швидко і ефективно обслужити клієнтів закладу громадського харчування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь