Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Електротехнічне обладнання

Сучасне життя тісно пов'язана з електроенергією. Всі наші будинки і офіси повністю залежать від безперебійної подачі електрики. Тому для якісного і надійного електропостачання виробляються спеціальне електротехнічне обладнання. Причому широта застосування даного типу обладнання починається від комунального господарства та закінчується електропостачанням нафтових і газових підстанцій.

Стандартна трансформаторна підстанція розрахована на прийом електричного струму частотою 50 Гц. Номінальна напруга дорівнює 6(10) кВ/0,4 кВ. Даний тип підстанції ідеально підходить для обладнання об'єктів сільськогосподарського, промислового і комунального призначення.

Замовляючи комплектні трансформаторні підстанції (источник), ви отримуєте продукт, що містить розподільне обладнання з боку високої напруги, відсік силового трансформатора.

Також у базову комплектацію входять розподільне обладнання з боку низької напруги і силовий трансформатор.

Ви маєте можливість придбати обладнання, як від вітчизняних виробників, так і від зарубіжних постачальників (Обладнання LSIS).

До різновидів електротехнічного обладнання відносять комплексні трансформаторні підстанції зовнішнього застосування. Даний тип підстанцій використовується у великих і дрібних містах, промислових і сільськогосподарських об'єктах.

При замовленні подібного обладнання слід знати, що підстанції можуть виготовлятися як з бетону, так і з спеціальних панелей, які іноді іменуються як «сендвіч-панелі». Якщо планується установка підстанції на територіях, на яких відзначається підвищена сейсмічна або грозова активність, то в даному випадку виробництво БКТП проводитися за індивідуальними замовленнями. У даному випадку застосовуються спеціальні технології, покликані вберегти підстанцію від впливу зовнішніх природних факторів.

В залежності від специфіки вашого об'єкту ви можете придбати підстанції потужністю від 0,4 кВ до 110 кВ. В запропонованого обладнання ви отримаєте розподільний пристрій необхідної потужності і всі необхідні комплектуючі. Підстанції можуть використовуватися як для будівництва нових об'єктів, так і для реорганізації й реконструкції старих об'єктів. Вся продукція проходить ретельно перевірку, що підтверджується сертифікатами якості та відповідності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь