Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати фон для фотозйомки

Давайте для початку розберемося, в якому випадку може знадобитися красивий або однотонний фон. Всі напевно пам'ятають, як в школах робили фотографії для альбомів, можливо, хтось згадав своє студентське минуле, адже там теж були фотоальбоми. Можна навіть далеко не ходити і згадати, як роблять фото в фотоательє, адже у них на стіні висить фон, який окремо підсвічується, і це важливо, щоб тінь від вас не падала на задній фон.

У деяких випадках може використовуватися фотоспалах, в деяких - ні. Все це індивідуально для кожного фотографа і залежить від освітленості приміщення. Якщо ви робите знімки конкретного об'єкта, то або постарайтеся наблизитися до нього, або наблизьте його за допомогою зуму. Повірте, що виділений об'єкт сам по собі знайде фон, нехай навіть в нього не потраплять значущі для вас дерева або частини інтер'єру, але все одно він буде мати свій фон.

Пейзажний фон для фотографування різних об'єктів

Якщо ви є читачем різних інформаційних сайтів або подобаються нові огляди техніки, то напевно не раз помічали, що люди, які надають ці огляди на загальний огляд, роблять знімки на свіжому повітрі. Взяти ті ж телефони або планшети, багато фотографують їх в траві, ніж дають зрозуміти, що це така ж річ, як і всі. Це в нашій країні неможливо для себе зрозуміти, що на траві можна сидіти, лежати, взагалі відпочивати. У нас можна вляпатися в щось в траві, але ніяк не приємно провести в ній час. За кордоном все навпаки, якщо захочете присісти на травичці в парку або десь на узбіччі, то на вас навіть ніхто не зверне уваги. До того ж, трава, якщо вона чиста, може бути відмінним фоном для зйомки різних об'єктів.

Робочий фон для фотографування людей

Для зйомки людей потрібно вибирати такий фон, щоб вони на його фоні виглядали красиво і чимось виділялися. Це потрібно робити в тому випадку, якщо ви хочете зберегти обличчя, тобто зробити людину видатним на фото. Завдяки розмиванням заднього фону, можуть вийде відмінні фото, особливо якщо ви робили їх на свіжому повітрі, де-небудь в лісі або на галявині.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь