Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як отримати кредит через Інтернет

Інтернет грунтовно увійшов в наше життя і значно розширив можливості людини в багатьох областях. У мережі ми спілкуємося, розважаємося, шукаємо інформацію, робимо покупки, одним словом - живемо. Навіть гроші можна отримати, не виходячи з дому.

Перший і самий логічний спосіб - звернутися в банк через інтернет.

Для цього ви заходите на банківський сайт, заповнюєте анкету з зазначенням потрібної суми, бажаного терміну кредиту, персональних даних, місця роботи, контактну інформацію та ін. Кредитна установа розглядає вашу заявку і виносить попереднє рішення. Якщо воно позитивне, то ви прийдете до найближчого відділення банку, укладіть договір і отримаєте гроші. Погашати кредит теж можна за допомогою інтернету.

Перевагою такого способу є те, що рішення про кредит видається швидко.

Але якщо ви хочете розглянути відразу кілька пропозицій і вибрати найбільш вигідну, то, можливо, вам підійде.

До речі, ви можете також отримати кредит на банковскую карточку на credit-prosto на вигідних умовах просто зараз!

Другий спосіб - звернутися на спеціалізовані сайти-посередники. Тут клієнту пропонується відразу кілька пропозицій від різних банків. Пошук відбувається як в автоматичному режимі, так і вручну за допомогою менеджера.

Але пам'ятайте, що такі сайти існують за рахунок відрахувань банків, в яких взяли кредити клієнти сайту. І сума цих відрахувань включається в суму відсотків по кредиту. За невеликим кредитами це може бути 2000 рублів, а по іпотеці доходити до 40 тисяч.

Третій спосіб отримати гроші через інтернет - це скористатися біржею кредитів таких платіжних систем, як, наприклад, WebMoney або Yandex.Деньги. Для початку ви реєструєте в даній системі електронний гаманець. Потім проходите перевірку і отримуєте атестат довіри певного рівня. Після цього можете зайти на сайт і залишити заявку на отримання кредиту із зазначенням мети кредитування. Якщо вашою пропозицією зацікавляться, ви обговорюєте умови і отримуєте гроші. Кредиторами на біржі часто виступають не тільки фінансові установи, а й приватні особи.

Кредит ви отримуєте в електронній валюті (е-гроші). Її ви можете витратити на оплату товарів і послуг в мережі, проведення будь-яких бізнес-операцій. Так само ви зможете зняти гроші, але швидше за все банк візьме за цю послугу комісію.

Он-лайн кредит можна отримати дуже швидко і цілком можливо, що у вас не зажадають довідку про доходи, зате докладно розпитають про мету отримання грошей. Відсотки по ним бувають досить високі, вище, ніж в банках.

В кінці, підбиваючи підсумок, можна сказати, що всесвітня павутина надає нам сьогодні широкий спектр послуг з кредитування, де кожна людина може підібрати для себе найвигідніший спосіб позики.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь