Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Відмінності пакувальної стрічки і канцелярського прозорого скотчу

Велика розмаїтість усіляких клейких стрічок, що зустрічається в асортименті сучасних магазинів, часом просто заплутує покупців. Деякі люди, які не вдаються у тонкощі класифікації подібної продукції, не можуть вирішити, чи потрібно їм купити клейку пакувальну стрічку, або ж, наприклад, купити прозорий скотч канцелярського призначення. І в цій статті ми хотіли б розібратися у відмінностях цих двох товарів більш детально.

Про канцелярський прозорий скотч

Канцелярський прозорий скотч зазвичай виготовляється з поліпропілену - стрічка з цього полімеру покривається спеціальним клейким складом. Як можна зрозуміти з його назви, він прозорий - це полегшує роботу з документами та іншими використовуваними в канцелярської роботи речами. Для того, щоб прозорий скотч повністю виконував свої функції, йому не потрібно володіти такою ж високою міцністю і товщиною, як пакувальна клейка стрічка - в переважній більшості випадків канцелярський скотч не товще 40 мкм.

Ви можете на сайті http://optukr.com/category/skotch/88 придбати якісний скотч за найкращими цінами.

Втім, в окремих ситуаціях клейку пакувальну прозору стрічку можна замінити канцелярським скотчем. Особливо якщо крім міцності склеювання потрібно забезпечити і пріглядний «товарний» вигляд упаковки - канцелярська стрічка дозволяє таким товарам, як квіти, подарунки або сувеніри, виглядати більш охайно і акуратно.

Також варто відзначити переваги канцелярського прозорого скотчу в сфері дрібного ремонту. Наприклад, порвані плакати і карти, документи і купюри можна привести в більш-менш пристойний стан за допомогою вмілої роботи з канцелярським скотчем. Іноді допустимо навіть застосування тонкої прозорої стрічки для склеювання для роботи з відновлення тканини, пластика, дерева або металу - хоча, зрозуміло, далеко не завжди це може дати бажаний результат. До речі, якщо ви проводите роботи по оформленню інтер'єру вашого будинку або виставкового стенду, то можна для їх виконання купити прозорий скотч: він дозволить вам непомітно і акуратно прикріпити багато декоративних або функціональні елементи до їх покладеним місцях.

Про клейку пакувальну стрічку

У свою чергу, стандартна клейка пакувальна стрічка виглядає набагато грубіше і солідніше свого канцелярського аналога. І вона чудово підходить для упаковки і транспортування важких і габаритних коробок - наприклад, потужна стрічка товщиною в 47 або 50 мкм легко витримає навіть навантаження від коробки масою понад 20 кілограм. На міцність пакувального прозорого скотчу також впливають його великі адгезивні властивості (здатність припадати до різних поверхонь).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь