Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Користь і переваги ломбарду

З точки зору клієнтів, різниця між банком і ломбардом не так вже й велика. І ті, і інші установи видають кредити під заставу. Зрозуміло, є певні особливості, які доводиться враховувати. Кожне з цих закладів має свої переваги і не позбавлене недоліків. Але якщо необхідно отримати гроші терміново, без зволікань і тривалого оформлення, то багато виберуть ломбард.

Переваги ломбардів

Хто звертається в дані організації? Люди, у яких є якісь цінності (золото, меблі, апаратура, останнім часом - автомобілі), але не вистачає готівки на термінове вкладення (до отримання зарплати, на швидку прибуткову угоду). Найчастіше це забезпечені люди, яким потрібні кошти дуже швидко і на невеликий період часу - до тижня.

У цьому випадку відсоток буде невеликою, а очікувана вигода значно перевищить вартість кредиту (відсотки). Тобто, звернувшись в ломбард, можна отримати швидкі гроші і зовсім небагато переплатити за користування такою фінансовою допомогою.

До речі, на сайті http://vipgold.in.ua/ ви можете скористатися послугами онлайн ломбарду на вигідних умовах.

Розглянемо, які переваги дає клієнтові робота з ломбардом. Також з'ясуємо, що заважає цьому виду фінансової допомоги повністю витіснити банки, і на які параметри необхідно звертати увагу, вибираючи той чи інший фінансовий інструмент.

Які переваги ломбардів

Головне достоїнство ломбарду - відсутність умов при отриманні грошей. Клієнт не повинен збирати довідки про зарплату та надавати копії документів. Все, що потрібно, - наявність ліквідних активів (коштовностей).

Ломбарди, на відміну від банків, працюють у зручний більшості потенційних клієнтів час. Крім того, тут не з'ясовують кредитну історію звернувся. Часто у деяких клієнтів історія взаємин з фінансовими установами не дуже хороша, тому звертатися в банк вони не стануть.

У разі роботи з ломбардом, в тому числі, і установою компанії «Мульти Ломбард», необхідний тільки документ, що підтверджує особу. Адже студенти віком від 18 років і пенсіонери - категорії громадян, яким складно оформити банківський кредит. І для них кредитне заклад - єдиний спосіб швидко і безпечно отримати гроші. Сюди ж звертаються і офіційно не працюють люди, яким ніде отримати довідку про заробітну плату.

При оформленні застави клієнт ризикує тільки закладеним майном. Але сума накопичених відсотків, пені та штрафів не перевищить розумні межі. Якщо застава не буде викуплений вчасно, ломбард реалізує заставлене майно з метою погашення позики і відсотків. Крім того, якщо майно було реалізовано за ціною, що перевищує суму позики і нарахованих відсотків, заставодавець має право отримати різницю між сумою реалізації закладеного майна і сумою заборгованості перед ломбардом. Тому установа отримує прибуток і з викупленого, і з невикупленої застави.

В якості застави можуть виступати коштовності, техніка, срібний посуд, автомобілі.

У чому недоліки ломбардів

Сума позики буде істотно нижче вартості заставного вироби.

Якщо кредит не погашений вчасно, застава буде реалізований, і повернути його не вдасться.

Підводячи підсумок можна сказати, що ломбардний позика вигідна, якщо гроші потрібні дуже терміново на період перебування, але через ситуації, що склалася отримати кредит в банку неможливо або немає часу на його оформлення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь