Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо гіроборд або гіроскутер для дитини

З кожним роком з'являються все нові технології, і те, про що раніше можна було тільки мріяти, сьогодні активно використовується в повсякденному житті. Електроскутери, електровелосипед, електромобілі на сьогодні вже не новинка, тепер же в наші життя активно вриваються гіроскутери, гіроборди, моноколеса і т.п. При чому користуються цими новинками не тільки дорослі, а й діти.

Звичайно ж, кожна дитина мріє отримати в подарунок гіроборд або гіроскутер. Але варто це технка не 3 копійки, тому і вибирати його потрібно з розумом. Деякі люди після покупки розчаровуються у виборі, а все тому що вони просто не розбиралися в тонкощах і нюансах до покупки. Адже найдорожчий гіроскутер, це не гарант якості, і краще вибирати саме золоту середину, щоб бути задоволеним і не переплатити.

На сайті інтернет-магазину https://skay.ua представлений асортимент з кращих моделей з описом і характеристиками, так що вибрати подарунок дитині не буде складно. Та й ціни тут цілком доступні. Ще можна виділити доставку по всій Україні, різними поштовими фірмами. Покупку можна оплатити за допомогою карти, готівкового розрахунку або прямо кур'єру в руки.

Отже, на що звернути увагу при покупці гіроскутера?

Гіроскутер їде він завдяки електродвигуна, що живиться від акумуляторних батарей. Щоб тримати рівновагу, в нього вмонтована так звана балансування, яка приходить в дію завдяки датчикам. В даний момент є різні види гіроскутеров, найпростіші ж їдуть завдяки нахилу або натиску на кнопки під ногами.

Звертайте увагу на потужність електромоторів, які знаходяться в колесах. Вони бувають різної потужності 250, 350 або цілих 500 Ватт. Потужність ж не є основною максимальної швидкості, все залежить від виробника і прошивки. Але при великій вазі, або якщо в цілях є підйоми в гори, то знадобиться гіроскутер з великою потужністю.

Важливим пунктом є акумулятор, адже він вважається найдорожчою деталлю, в залежності від ємності і якості, він нього залежить дальність пробігу на одній зарядці і безпеку. У багатьох гіроскутерах стоять акумулятори Samsung, наприклад батарею на 4400 мАг вистачає на 20 км або 4 години безперервної їзди.

Зверніть увагу на діаметр коліс, чим він вищий, тим краще для бездоріжжя. На гіроборде з невеликими колесами, з зразковим діаметром 6.5 навряд чи можна буде проїхатися по грунту, але ось на асфальті він обжене будь-кого. Для бездоріжжя підійдуть гіроскутери з 10 дюймовими колесами, вони ж є найважчими, більшість людей вважають за краще брати саме їх, за їх універсальність.

При покупці гіроборда для дитини, не варто спантеличувати пошуком саме маленьких моделей, більшість підходять для ваги 20-100 кг, для надійності можна купити шолом і налокітники.

Також треба дивитися на виробника, в даний момент лідером є SmartWay, вони випускають гіроборди з найкращим співвідношенням якості та ціни.

Перед покупкою обов'язково почитайте відгуки в інтернеті про поізводітеля і конкретної моделі, можете подивитися видеобзор на Ютубі. Все це допоможе вам зробити правильний вибір, порадувати і себе, і дитину.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь