Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кросівки для бігу

Спортивний спосіб життя став модним. Зараз зовсім немодно курити, зловживати алкоголем і вести нездоровий спосіб життя. У наш час ведеться активна пропаганда спорту, фітнесу, йоги, правильного харчування і всього, що тільки покращує якість життя людини. Однією з здорових і правильних звичок є біг. Для багатьох - це вже ритуал, що допомагає не тільки тримати себе в хорошій формі, але і відчувати себе гармонійно і врівноважено.

Для того, щоб спортивний біг був в задоволення, потрібно правильно підібрати одяг і взуття для такого заняття. У цій статті ми поділимося порадами, як вибирати кросівки для бігу. Якщо займатися бігом в тісному і незручному взутті, то таке заняття здоров'я не додасть, а залишить лише почуття дискомфорту.

Якщо ви цінуєте комфорт і висока якість, вам підійде таке взуття для бігу, як кросівки Асікс, в яких ваші ноги не будуть втомлюватися займатися спортом ніколи. У виборі взуття саме для бігу слід особливу увагу приділити якості матеріалу. У таких кросівках ноги не повинні сильно потіти.

До речі, ви можете купить кроссовки Адидас для бега швидко та вигідно на сайті oneteam.com.ua!

Кожен вид спорту передбачає свою специфічну навантаження. Під час пробіжок людина відчуває велике навантаження на голеностоп. Тому у кросівок повинна бути спеціальна підошва, а у професійних спортсменів ще й шиповка, яка допомагає досягти кращих результатів.

Наявність амортизувальних вставок в такому взутті обов'язкова. Вона повинна бути під п'ятою і в інших областях підошви. Вона значно знизить рівень можливої ​​травми. Тільки у виробників якісного взуття верх кросівка і підошва завжди м'які і досить гнучкі в передній частині виробу.

Основне навантаження від бігу доводиться на частину п'яти, тому підошва цій галузі повинна мати стійку до стирання гуму. Те, що якісне взуття повинна виготовлятися тільки з натуральної шкіри - велика помилка. У кросівках для бігу повинен бути виключно матеріал, що дозволяє пропускати повітря і дихати шкірі.

У гарного взуття у вас не буде натирань і тиску на ахіллове сухожилля. Шнурівка повинна допускати зміщення шнурків і одночасно щільне натяг взуття на нозі.

Дотримуйтесь наших порад і купуйте тільки якісне взуття для бігу!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь