Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Виготовлення дублікатів державних номерів

Втрата автономерів - основного розпізнавального знака будь-якого автотранспортного засобу - вельми поширена серед автолюбителів. Головним чином з причин незаконних дій зловмисників, неякісне кріплення номерного знака, перевищення допустимої швидкості, а також поганий стан українських напрямків, в простолюдді іменованих дорогами.

Шанс відшукати свій номер вкрай малий з огляду на те, що знайти пропажу безпосередньо під час пересування майже нереально. Так що, як правило, опинившись вдома, автовласника чекає дуже неприємний сюрприз. В цей час в його голові нерідко виникає питання приблизно такого змісту: «Що ж робити, якщо загублено держномер?».

Найкраще, що в такій ситуації можна зробити - це не звертатися за допомогою до сумнівної компанії. Краще звернутися в ДАІ, оскільки як загублений, так і вкрадений номер може експлуатуватися зловмисниками в своїх цілях, проте повнота відповідальності ляже всім своїм вантажем саме на власника авто з цими номерними знаками.

Між іншим, якісні дубликаты номеров киев ви можете замовити на сайті znak.kiev.ua швидко та вигідно.

ДАІ же в свою чергу запропонує кілька опцій для вирішення виниклої проблеми. Перш за все, це перереєстрація. У разі повторної реєстрації вам буде потрібно така документація, як паспорт, водійське посвідчення, свідоцтво про реєстрацію, а також паспорт машини і страховий поліс. В окремих випадках може знадобитися довіреність на авто, а також довідка про тимчасову реєстрацію. Сама перереєстрація забирає в середньому близько трьох днів і передбачає позаплановий ТО, а також виплату держмита в розмірі двох з половиною тисяч рублів. Після закінчення даного часу автовласникові вручають новий держномер і копію свідоцтва про реєстрацію його машини. Крім того, відповідний запис з'являється і в паспорті транспортного засобу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь