Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Необхідність проведення маркетингових досліджень

Кожна компанія в своїй діяльності орієнтується на споживача. Недостатньо випускати якісну продукцію, ще потрібно зуміти донести потенційним покупцям достовірну інформацію про неї через різні засоби реклами: телевізійна, в режимі он-лайн, візуальна, оголошення на радіо або в пресі.

Реклама, особливо в інтернет-маркетингу, повинна конвертувати простих відвідувачів сайту або магазину в реальних покупців. Дізнатися її ефективність вам допоможуть маркетинговые исследования від агентства pro-consulting.ua.

Переваги замовлення опитувань у професіоналів

Є велика кількість методів проведення маркетингового аналізу, але найпростіший з них - опитування. Інтерв'юери задають випадково обраним людям серію питань, і на основі відповідей аналітики будують певні висновки:

  1. - відома чи громадянам торгова марка;
  2. - наскільки вони задоволені якістю продукції;
  3. - які зміни назріли на даний момент;
  4. - яким чином поліпшити асортимент послуг, що надаються.

Органи влади також вдаються до цього методу, замовляючи соціологічні дослідження та опитування в Самарі на різні теми: чи подобається вам якість послуг ЖКГ, схвалюєте політику президента і правлячої партії, з якими проблемами зустрічаєтеся в тих чи інших державних установах тощо.

Провести анкетування - завдання не так просте, як здається, адже потрібно правильно сформулювати питання, правильно підібрати аудиторію, зуміти вислухати різні точки зору. Результати будуть максимально репрезентативними при великій вибірці населення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь