Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види спецодягу для робітників і фахівців підприємств

На підприємствах для робітників потрібна спеціальна одяг, оскільки тільки вона може захистити від можливих несприятливих впливів. Для цього було розроблено багато видів одягу, кожна з яких призначена для кожного виду робіт. Залежно від цього кожен вид має свої особливості.

• Літній спецодяг створений на основі врахування теплої пори року, і тому на робочих в такому одязі не буде впливати висока температура і вологість. Створюється вона на основі якісних матеріалів, що мають водо- та грязевідштовхувальні властивості. Крім цього, в її пошитті застосовується фурнітура тільки вищої якості. З літнього спецодягу зустрічаються куртки, рабочие футболки, комбінезони, жилети, фартухи і т.д.

• Зимовий спецодяг розроблена з урахуванням захисту людини від суворих морозів. З її допомогою працівник відчуває комфорт і легкість рухів. Такий одяг дуже затребувана не тільки серед підприємств, але і серед приватних осіб, оскільки її купують для полювання і риболовлі. Зимовий спецодяг шиється з натурального пуху, Тинсулейт і синтепону.

• Одяг для лісорубів призначена для співробітників цієї галузі. Зшита вона з якісних натуральних матеріалів, які забезпечують повітропроникність, водонепроникність і комфортне перебування людини в ній.

Між іншим, якісні футболки без рисунка оптом ви можете придбати на сайті svan.com.ua швидко та вигідно.

• Сигнальний спецодяг використовується для працівників, які навіть в нічний час доби повинні бути добре видно. Наприклад, вона дуже популярна серед дорожніх працівників, так як це запобіжить від ДТП. На сьогоднішній день продається багато сигнальних жилетів, які носять водії тролейбусів, автобусів і співробітники ЖКГ. Як правило, спецодяг має червоний, жовтий і оранжевий колір. Створюється ефект видимості при пошитті: флуоресцентні матеріали просочують спеціальними фарбами, в результаті чого невидима тканина стає видимою.

• Спецодяг для захисту від вологи призначена для людей, які по роботі змушені бути у вологих умовах. Вона шиється з Веерка, підкладки і утеплювача, які разом називається теплопакет. Одяг набуває такі властивості, при яких людина відчуває тепло, при цьому він захищений і від вологи. Спецодяг повинен бути за розміром людини, інакше вона не буде виконувати своїх прямих функцій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь