Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Китайський фермер побудував будинок з кукурудзи

У Північно-Східному Китаї місцевий фермер Лю Хонькай побудував «золотий» будинок. На незвичайну споруду пішло більш ніж 20 тисяч качанів кукурудзи. Про це повідомляється в китайських медіаресурсах.

Згідно з опублікованою інформацією, житель села Ерхе побудував нову туристичну визначну пам'ятку - будинок, загальною площею майже 49 квадратних метрів, паркан, колодязь, а також господарські прибудови були зроблені в реальному масштабі зі звичайних качанів кукурудзи, які фермер насаджував на спеціально приготовлені контури-заготовки, зроблені з дерев'яних або металевих рамок і профілів.

Варто відзначити, що конструктор-винахідник поспішав якомога раніше закінчити свій проект, оскільки осінь в Китайській республіці в цьому році видалася дуже короткою. У зв'язку з тим, що з кожним днем ​​ставало все холодніше, йшов сніг, а також з метою недопущення зриву робіт, фермер звернувся за допомогою ще до 14 жителів села, які охоче допомогли чоловікові.

За словами односельців Лю, вони з радістю приступили до здійснення такого незвичайного і дуже цікавого проекту. Найбільш складним для них стало виконання оздоблювальних робіт «золотого» двору, так як погодні умови не дозволяли зупинятися ні на хвилину.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Китайський фермер побудував будинок з кукурудзи

  1. Anna Maria

    ахаха,я в шоке)
    Но хотелось бы на это посмотреть в живую. Думаю,это чудо стало бы отличным дополнением в моей коллекции "безумных фото". Делая я их кстати,как истинный профи,а все благодаря моей малышке-камере( https://wazza.com.ua/action-kamery/ )

Залишити відповідь