Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Грамотний підхід до вибору чохла для планшета

Чохли для планшетів є незамінний аксесуар для цього гаджета. Аксесуар, який крім стильності, забезпечить ваш гаджет надійним захистом від механічних пошкоджень. Найбільшим попитом серед та популярними на сьогоднішній день вважаються варіанти у вигляді традиційної книжкової обкладинки, але з твердого матеріалу - шкіри, шкірозамінника, силікону, пластика. На внутрішній стороні такої «обкладинки» розташовані кріплення, в які вставляється планшет. Кріплення надійно утримують гаджет в будь-якому положенні і розрізняються за видами:

  1. з металу;
  2. на гумці;
  3. на липучках;
  4. у вигляді кріплення по периметру.

Беручи до уваги небезпечну криміногенну обстановку в країні, викликану економічною кризою, не бажано купувати яскраві, такі що впадають в очі чохли (як правило, це силіконові варіанти) - вони притягують не тільки захоплені погляди обивателів, а й жадібні бажання злодіїв.

Шкіряні чохли - стильно і практично

З точки зору надійності і безпеки добре себе зарекомендував шкіряний чохол або аналог зі шкірозамінника. Він відмінно справляється зі своїм основним завданням - захистом планшета від відколів і подряпин. Дуже зручні варіанти, які розкриваючись, являють собою підставку, за допомогою якої зручно дивитися відео, читати, набирати текст. Вибирають чохол для планшета 3q qoo, орієнтуючись на розмір свого гаджета. Це може бути 7,8,10 дюймів. Важливо, щоб планшет сидів в свлей обкладинці «як влитий». Тоді можна говорити про його надійної, стовідсоткової захисту з усіх боків. Існують чехлы для iPad Pro 9.7, які «застібаються» на магніт-засувку, на гумку і на блискавку (пластикові).

Відмінність оригінальних чохлів від підробок

Оригінальні чохли, на відміну від підробок, мають ідеально збігаються з наявними на планшеті отворами під камеру, кнопки і роз'єми. Це важливо, щоб, наприклад, не виймати планшет кожен раз для того, щоб зробити знімок, зняти відео або поставити планшет на зарядку.

До речі, вас може зацікавити Ipodrom.ua - магазин техники Apple, в якому ви знайдете для себе багато корисного та потрібного.

Матеріал, з якого зроблений чохол, слід підбирати виходячи з образу вашого життя. Якщо ви носите планшет всюди - на роботу, на навчання - відмінно підійде шкіряний або варіант зі шкірозамінника. Якщо ж ви ведете активний спосіб життя - подорожуєте, піднімаєтеся на гори, їздите автостопом або на велосипеді -подойдет чохол з силікону або пластику. Це ідеальний захист планшета, яке експлуатується в екстремальних умовах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь