Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати весільну сукню правильно

Кожна дівчина мріє бути нареченою і в свій день виглядати як справжня принцеса, а в цьому їй допоможуть правильно підібране весільну сукню та аксесуари. Сукня - це найважливіший атрибут, адже в ньому наречена буде цілий день блищати перед нареченим і гостями, а потім довгий час спостерігати свій тріумф, переглядаючи запис весілля. Тому, якщо ви хочете придбати стильний наряд для урочистого заходу - рекомендуємо відвідати сайт https://oksana-mukha.com/ru/.

Перші кроки у виборі сукні

У знаменний день дівчина одягне замість звичної одягу приголомшуюче весільну сукню. Який той перший крок у пошуку того самого весільного плаття? Насамперед варто звернутися до журналів весільної моди, подивитися і постаратися хоча б приблизно визначитися з образом і фасоном.

Наступним кроком буде похід в весільний салон і примірка, оскільки спираючись на одну лише фотографію, плаття підібрати не можна. Досить часто під час примірки побажання кардинально змінюються.

Колір

Традиційно в весільних салонах представлені сукні в двох кольорах - білого і «кольору шампанського». На якому ж з цих кольорів зупинити вибір?

Досвідчений продавець-консультант моментально визначить відтінок, що оптимально підходить дівчині. Адже для когось оптимальними відтінками є холодні, а кому-то бездоганно підходять теплі. На це безпосередньо впливають колір шкіри, очей і волосся. Досить часто нареченої не бажають відступати від традицій, і хочуть піти під вінець у білій сукні. Навіть майбутні чоловіки іноді наполягають, щоб їх обраниця була в класичному кольорі.

У весільних салонах також є широкий асортимент супутніх товарів необхідного кольору.

Силует

Основні фасони весільних суконь:

1. Принцеса

Сукня з дуже великою спідницею. Воно ідеально підходить дівчатам струнким, зростом не вище середнього. Воно бездоганно сидить при наявності під'юбник з кільцями, який можна взяти напрокат в салоні.

Варіації сукні:

  1. • З заниженою талією.
  2. • З пишною спідницею, що починається відразу від лінії талії.

Велика спідниця відкоригує співвідношення талії і стегон. Якщо наречена зростання нижче середнього, то не варто зупиняти вибір на сукні з заниженою талією, воно візуально вкоротить ноги.

2. А-силует

Сукня з поступовим розширенням донизу. Таке плаття ідеально підходить практично під кожен тип фігури. Під такий фасон є два види нижніх спідниць:

  1. • З кільцями. Вони підкреслюють блиск сукні та зручні при русі.
  2. • М'які, без кілець.

3. «Ампір» або «Грецький стиль»

Футболка, вільного крою з легкої тканини, з сильно завищеною талією. Такий силует необхідно підбирати індивідуально. Одношарова фата буде ідеально поєднуватися з цим фасоном.

4. «Русалка»

Футболка вузьке, з розширенням донизу або пишним воланом. Підходить для високих дівчат з ідеальними формами.

Бретелі і рукавчики

Досить часто наречені хочуть плаття з бретелями, щоб воно не сповзло в невідповідний момент. Тут важливо - правильно зашнурувати плаття.

Ситуації, коли бретельки необхідні:

1. Пишні груди у нареченої.
2. Глибоке декольте у сукні.
3. Вагітна наречена.

Основні варіанти бретелей:

  1. • одна навколо шиї;
  2. • дві;
  3. • низько спущені рукавчики-крильця.

Довжина

Щоб при ходьбі не було незручностей, сукня має бути вище рівня підлоги на 2-3 см. У салонах зазвичай підганяють довжину сукні, з огляду на висоту каблука взуття.

Коротка весільна сукня

Таке плаття робить акцент на недоліках ніг, тому як би не було, краще вибирати довге весільне плаття.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь