Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати антикрадіжну систему

Принцип роботи більшості протикрадіжних систем полягає в наступному:

На товар кріпляться захисні датчики і (або) етикетки, і при несанкціонованому проносах такого товару через Протикрадіжні ворота спрацьовує тривожна сигналізація.

При купівлі товару багаторазові захисні датчики знімаються спеціальним ключем-знімачі, встановленим на касі. Одноразові етикетки на касовій стійці деактивуються пристроєм, званим деактиватора для етикеток, після чого вони стають неактивними і не призводять до спрацьовування системи.

Для правильного вибору антикрадіжних систем на сайті http://www.jsbshop.com/ потрібно дати відповіді на наступні питання:

Який товар Ви будете захищати?

Для захисту одягу, взуття, іграшок, текстилю, продуктів та інших товарів, які не мають металізованих поверхонь, найчастіше використовують радіочастотні протикрадіжні системи, так як вони більш доступні за ціною. Радіочастотні етикетки не працюють на металевих і металізованих поверхнях, але якщо є можливість використовувати багаторазові датчики, відокремлені від таких поверхонь, то застосування радіочастотних систем стає реальним.

Наприклад, можна використовувати датчик на тросі, який буде закріплений на деякій відстані від металевої поверхні. Кріплення здійснюється шляхом протягування троса в який-небудь отвір в товарі. Можна застосувати тросик, що охоплює товар, або датчик-павук, прикріплений до товару міцними тросами.

Радіочастотні протикрадіжні системи більш чутливі до перешкод, що може призводити до помилкових спрацьовувань. Вони можуть надавати взаємний вплив один на одного, приводячи до спрацьовувань систем, встановлених в торгових центрах в різних магазинах, що знаходяться на відстані до декількох десятків ментров один від одного.

Імовірність спрацьовування радіочастотних систем знаходиться в діапазоні 0,9-0,95.

Акустомагнітні системи придатні для захисту практично будь-яких видів товарів, але недоліком їх є велика вартість, зазвичай в рази перевищує вартість радіочастотних систем. Акустомагнітні етикетки мають менший розмір, що дозволяє розмістити їх на дрібних товари, таких як парфумерія, косметика, ювелірні вироби, сувеніри. Імовірність спрацьовування акусто-магнітних систем знаходиться в діапазоні 0,95-0,98. Акустомагнітні етикетки і датчики впевнено спрацьовують на металізованих і фольгованих поверхнях, жерстяних банках, флаконах з рідинами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь