Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо газонокосарку

Для швидкого й економічного покосу трави краще використовувати прекрасно себе показали газонокосарки, що зустрічаються з бензиновими і електричними двигунами. Брати газонокосарку напрокат не завжди вважається кращим рішенням - така послуга банально може виявитися дорогою і несвоєчасною. Куди краще мати у себе потужну газонокосарку, здатну без проблем працювати десятиліття.

Триммери, які прийнято носити на руках, також вважаються непоганим рішенням для скоса трави на невеликих газонах. Іншими словами, якщо потрібно косити траву перед магазином, краще купувати тріммер, оснащений електричним або бензиновим ДВС. У першому випадку вони часто оснащуються товстими жилками, які на великій швидкості обертання здатні скошувати однорічні рослини.

Тример бензиновий, як правило, комплектуються сталевими ножами, здатні зрізати практично всі - від трави до коренів рослин. Додатковий напівкруглий захисний кожух, який встановлюється навколо ножів, гарантує безпеку ногам косить людини.

Найбільш практичними вважають електричні газонокосарки від https://tatragarden.ua/gazonokosilki, оснащені потужними літієво-іонними акумуляторами. Досить прикупити даний агрегат, повністю зарядити в звичайної електричної однофазної розетки, як двигун зможе працювати на одному заряді не менше 30 хвилин. Для тих газонів, які знаходяться досить далеко від джерел електричного живлення, ці версії газонокосарок виявляться найбільш вірним рішенням.

Провідні електричні газонокосарки також вважаються відмінним рішенням - вони володіють підвищеною потужністю (більше 2 кВт) і здатні пропрацювати під сильною спекою виключно довгий час. Серед очевидних плюсів варто відзначити високу потужність і можливість використання міцних сталевих ножів, які здатні не тільки скосити однорічні рослини, але також і злегка підрівняти газон!

Ці версії газонокосарок стоять розумних грошей, часто мають власний травосборник, шасі і компактні розміри. Недарма, фірми, які спеціалізується в частині ландшафтного дизайну, намагаються працювати саме з вищевказаними агрегатами.

Бензинові газонокосарки, оснащені потужними двотактними ДВС, мають максимальною потужністю і довговічністю. Такий пристрій з легкістю здатне скошувати не тільки зелену траву, але навіть коріння багаторічних рослин. Для підстригання партерного газону, що відрізняється підвищеною жорсткістю, ці версії газонокосарок виявиться найкращим рішенням.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь