Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Гелієві повітряні кульки - оригінальний і нестандартний спосіб оформлення торжества

Повітряні кульки завжди приносять радість. З ними завжди красиво і весело. Вони здійснюють позитивне враження не тільки на дітей, а й на дорослих. Можна як завгодно оформляти приміщення текстилем, але вони ніколи не будуть мати настільки святкову атмосферу, як інтер'єри, в оформленні яких використовувалися повітряні кульки.

Перевагами повітряних кульок є їх нестандартність, оригінальність і універсальність. Сучасні технології дозволяють випускати повітряні кульки будь-яких кольорів, розмірів, відтінків і навіть з нанесеними на них будь-якими зображеннями. При цьому, незалежно від їх виконання, наповнені гелієм, вони завжди чарівні.

Останнім часом найбільшою популярністю на урочистостях користуються гелієві повітряні кульки. До слова, «гелієвими» називаються будь-які кульки, які наповнені гелієм - газом, який через свою легкість в порівнянні з повітрям, завжди спрямовується вгору - туди, де щільність повітря менша. Наповнюють гелієм як звичайні латексні кульки, кульки латексні зі спеціальним покриттям «hi-float», так і фольговані кульки. Зважаючи на свою доступність найбільшою популярністю користуються латексні кульки, а також кульки зі спеціальним покриттям.

У чому їх особливості?

Звичайні латексні кульки не зовсім підходять для наповнення їх гелієм. Справа в тому, що при розширенні структури латексу, молекули гелію легко проникають в навколишню атмосферу, простіше кажучи, гелій виходить з кульки. Тому такі кульки «здуваються» і перестають підніматися вгору через 6-12 годин.

Цю проблему латексних кульок дозволило вирішити спеціальне напилення - «hi-float». Воно наноситься на внутрішню поверхню кульки, і, завдяки своїй щільності, не випускає гелій назовні. Такі кульки можуть знаходиться в повітрі більше 2-х тижнів! При цьому їх вартість, завдяки простій технології нанесення спеціального покриття, несуттєво відрізняється від звичайних латексних кульок. Крім того, сьогодні можна придбати світлодіодні гелієві кульки. Завдяки встановленим в них світлодіодам, вони можуть змінювати свій колір.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь