Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сміттєві контейнери: типи і способи застосування

Кошик для сміття в квартирі або сміттєві контейнери ТПВ у дворі - настільки звичні для нас речі, що ми замислюємося про їх існування тільки тоді, коли вони раптом змінюються або зникають.

Сміттєві контейнери: відро

Зрозуміло, більшість з нас вже забули, як виглядає просте відро для сміття. Як мінімум, у звичайній квартирі зазвичай стоїть невелике відерце з закривною кришкою, що дійсно зручно - тепер нам не потрібно накривати відро окремою кришкою або терпіти специфічний аромат.

Такі домашні сміттєві контейнери можуть мати різні форми і розміри. Це можуть бути циліндричні і маленькі відра, зручні для розміщення їх в одній з тумбочок або під умивальником, або прямокутні в горизонтальному перетині відра висотою до одного метра і більше для великого приватного будинку, ресторану або офісу.

Під розміри таких контейнерів, до речі, підгадують габарити своєї продукції виробники мішків для сміття. Як правило, всі габарити цих баків або відер типові, і в будь-якому супермаркеті можна знайти такі пакети, які будуть ідеально підходити під будь-який контейнер.

Сміттєві контейнери: на вулиці

Сміттєві баки для ТПВ http://ssk.ua/ua/products/musornye-kontejnery, які використовуються на вулиці - у дворах великих житлових комплексів, на приватній фермі або невеликому підприємстві, в магазинах, звичайно ж відрізняються від побутових своїми розмірами.

Висота їх зазвичай становить близько півтора метрів, приблизно метру дорівнює їх довжина і ширина. Такого контейнера цілком достатньо для складування протягом одного дня відходів одного під'їзда житлового будинку або різноманітних органічних відходів протягом тижня в підсобному господарстві.

Форми вуличних сміттєвих контейнерів бувають найрізноманітнішими. Всім нам знайомі з дитинства прямокутні контейнери, які злегка звужуються донизу, більш круглі з відкидною кришкою сучасні пластикові баки, монструозні широкі промислові контейнери, створені спеціально для того, щоб ідеально занурюватися на спеціальні машини-сміттєвози - це тільки мала частина прикладів виробів винахідників обладнання для вивозу сміття контейнером. Ідеї ​​яких, до речі, тільки варіаціями форми і розмірів не обмежуються.

Пристосування для сміттєвих контейнерів

Як би там не було, а великий контейнер для сміття повинен бути зручний в експлуатації. Господиня в квартирі повинна зуміти легко і невимушено його пересунути або перенести, машина-сміттєвоз на подвір'ї або на заводі повинна без зусиль з боку сміттяра перевернути контейнер або занурити, кришка бака повинна і легко відкриватися, і легко закриватися.

З цих та багатьох інших причин баки обладнують спеціальними пристосуваннями. Це можуть бути колеса для тих смітників, які вже великі і важкі в наповненому стані. Це спеціальні захвати і вуха для зачепів на автомобілі. Це, врешті-решт, метал або спеціальний негорючий пластик, який не дозволяє малолітнім хуліганам знищити досить дорогий бак з вандальських спонукань.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь