Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги просування в Telegram

Почнемо з того, а для чого ж все таки потрібне просування в Telegram? Які є переваги, і що це таке, Telegram, взагалі?

Telegram - це безкоштовний месенджер, за допомогою якого люди можуть обмінюватися миттєвими повідомленнями, пересилати один одному: текст, фото, відео- та аудіофайли. А також підписуватися на розсилки, які в Telegram називаються «канали» або брати участь в спільнотах за інтересами, які в Telegram називаються «групові чати». Якщо вас цікавить просування в Telegram, то детальну інформацію про це ви знайдете на сайте компании SeoSolution.

Щоб краще розуміти, про що буде йти мова, пропонуємо вашій увазі невеликий словник Telegram:

  1. Чат - це листування між двома людьми, один на один.
  2. Секретний чат - листування двох користувачів, яке можна здійснювати тільки між двома мобільними пристроями, і повідомлення тут шифруються за спеціальним посиленим протоколом безпеки.
  3. Груповий чат - це листування між трьома і більше користувачами одночасно в одному чаті.
  4. Супергрупа - це вдосконалений "груповий чат", в якому видаляти повідомлення можна відразу у всіх користувачів і кількість цих користувачів може бути більшою, ніж у груповому чаті.
  5. Боти в Telegram - це спеціальні програми, які можуть миттєво відповідати на повідомлення користувачів, публікують повідомлення за заданим розкладом, форматують текст, графіку і т. д. А також виконують багато інших корисних функцій.
  6. Канал в Telegram - публічні сторінки всередині месенджера. Одностороннє спілкування адміністрації каналу з передплатниками. Коли адміністратори пишуть повідомлення, а передплатники споживають цю інформацію, не маючи можливості вступити в дискусію.

Тепер, коли ми розібралися з термінами, поговоримо про те, чому вам потрібно почати просування в Telegram вже сьогодні.

Чому потрібно просувати ваш бізнес у Telegram?

На це є кілька причин:

  1. Telegram розвивається дуже швидкими темпами. Прирости у нього найвищі в порівнянні з усіма його прямими конкурентами і соціальними мережами в цілому.
  2. Зручний і цікавий функціонал - у Telegram, на відміну від Whatsapp і Viber, більш великий функціонал для роботи з аудиторією, боти, канали і т. д. Навіть стікери тут крутіші, і вони абсолютно безкоштовні.
  3. Новий ринок для рекламодавців - незважаючи на швидкість розвитку, в Telegram не так багато ще реклами, і ваша точно не залишиться непоміченою.
  4. Коефіцієнт переглядів досягає 100%. Досить звичайним показником вважається 80-90%. Для прикладу в Facebook цей показник близько 15%.

А найважливіше те, що зібрану вами аудиторію неможливо "вкрасти" на відміну від інших соціальних мереж, в Telegram ніхто крім адмінів не бачить, хто є вашим підписником. Таким чином зібравши аудиторію ви можете бути спокійні, що ваші конкуренти не будуть використовувати вашу працю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь