Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Анаболічні стероїди: особливості та переваги

Застосування в бодібілдингу анаболічних стероїдів дозволяє істотно підвищити силові показники.

Кожен представник сильної статі мріє мати гарне тіло і досконалі форми без жирових відкладень. Однак гарна фігура - результат численних тренувань, а також правильно підібраних препаратів з області спортивної фармакології.

Анаболічні стероїди є синтетичними похідними тестостерону, які покликані прискорити обмін речовин і сприяти швидкому відновленню м'язових тканин.

Слід зазначити, стероїди спочатку мали виключно медичне призначення і випускалися як засіб для підтримки м'язів в нормальному стані, зокрема вони призначалися пацієнтам, які страждають на дистрофію, а також пацієнтам, які потребують швидке відновлення після серйозних операцій. Однак завдяки своїм унікальним властивостям анаболічні стероїди https://sust.com.ua/inekcii/ знайшли своє застосування у спортивній сфері, де отримали особливу популярність.

Переваги анаболічних стероїдів

Застосування в спортивних цілях, зокрема в бодібілдингу анаболічних стероїдів дозволяє істотно підвищити силові показники і в той же час збільшити м'язову масу, за рахунок стимуляції відповідних рецепторів молекул м'язових клітин. Так, наприклад анаболічні стероїди дозволяють набрати близько 10 кг м'язів за курс.

Крім того анаболічні стероїди володіють знеболюючим ефектом, завдяки чому вони збільшують витривалість і силу спортсмена при виконанні інтенсивних тренінгів. Разом з тим, анаболічні стероїди дозволяють скоротити час, який є необхідним для відновлення після тренування.

Зверніть увагу, перед вживанням анаболічних стероїдів рекомендується звернутися за консультацією до фахівця, який допоможе скласти правильний курс і вибрати оптимальне дозування виходячи з індивідуальних особливостей спортсмена.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь