Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіночі чоботи 2019 року і модні тенденції

Які жіночі чоботи вибрати з безлічі різноманітних моделей? На весну-літо 2019 дизайнери пропонують нестандартні, і навіть ексцентричні моделі чобіт. Деякі з них походять з сміливою і неординарною фантазії дизайнерів, з вигадливими і яскравими візерунками принтів і декору. Інші, такі як Balmain, Jeremy Scott, Jean Paul Gaultier, Gareth Pugh, Philipp Plein, створюють фасони, які відображатимуть примарний і казковий світ. Їх ідеї вражають своїми приголомшливими і ефектними творіннями.

А іноді дизайнери пропонують нам розгадати ребус - це чоботи або кросівки, босоніжки або знову ж чоботи? Інакше кажучи, чоботи допомагають створити оригінальне гібридне взуття. Якщо ви шукаєте, де придбати якісні жіночі черевики, чоботи, чи інше взуття, варто відвідати інтернет-магазин "Всі.свої".

Є навіть чоботи спільно з комбінезоном.

Але не будемо занадто поспішати і захоплюватися новизною і химерністю фасонів. Давайте подивимося, які основні тенденції в моделях самих традиційних чобіт.

Найчисленнішими виявилися моделі з халявою, зібраним «гармошкою», зустрічаються високі і досить широкі халяви. Край халяви чобіт добирається до і вище колін. Носики чобіт - трохи завужені або гострі, зустрічаються і закруглені. Каблуки в основному стійкі, середні і високі. Шанувальниці шпильок і «чарочок» можуть не хвилюватися, шпилька завжди потрібна, і дизайнери це знають. Не забули вони і про тих, хто постійно поспішає, і низький каблук в повсякденному образі просто необхідний.

Недбалість в моді проникає всюди. Багато дизайнерів намагаються догодити цієї тенденції, але все ж, ті, кому краса небайдужа, намагаються залишатися в рамках своїх принципів справжньої естетики, елегантності і витонченості.

Наприклад, чоботи в «гармошку» або розстебнута блискавка на халяву - це в якійсь мірі виглядає недбало. Але подивіться, як викладають цю тенденцію дизайнери Philosophy Di Lorenzo Serafini і Zuhair Murad. Чи не правда, дуже ефектні чоботи, і як розкішно вони виглядають в задуманих дизайнерами образах.

Є серед нас такі, хто поспішає придбати аксесуари з нової колекції, щоб скористатися ними до приходу тепла. Але справа в тому, що дизайнери настільки захопилися створенням образів, в яких чоботи є ключовим моментом, навіть в теплий сезон, що ви не запізнилися з покупкою, встигнете вчасно.

Чоботи в поєднанні з легким одягом можуть прикрашати ваші ноги протягом усього літа. Тільки треба зробити правильний вибір. Це можуть бути чоботи зі слабкою шнурівкою, яка залишає частину ніг відкритими, з перфорацією, з різними переплетеннями, нарешті, це чоботи з легких нещільні матеріалів, що дозволяють ногам «дихати». Зверніть увагу на текстіль.Всегда зуміють підібрати чобітки для літнього сезону Isabel Marant і Balmain.

Популярний пластик не можна порівняти по комфорту з текстилем типу оксамиту або атласу, шкіри або замші, але він є в сезоні весна-літо 2019. Якщо ви дівчина, яка, незважаючи ні на що, слідкує за модою, тоді подивіться моделі чобіт в колекціях Jeremy Scott, Julien Macdonald.

Модні чоботи зі шнурівкою

У моделях Richard Malone і Gareth Pugh повністю відсутні витонченість і жіноча привабливість. Незважаючи на мужній образ, вони досить мальовничі, тільки до них слід правильно підібрати одяг.

Грубі чоботи будуть добре виглядати з ніжними легкими сукнями в яскравих відтінках в поєднанні з курточкою або светром.

Палітра і модні тенденції 2019

Багато дизайнерів пропонують створити повністю образ Total Look, включаючи сюди і взуття. Інакше кажучи, вони рекомендують надягати чоботи такі ж за колірною гамою, як і одяг. Інші обмежуються, поєднуючи в одному кольорі колготки і чоботи. Це наперед відомо, - образ буде виглядати елегантно.

У разі контрастного поєднання потрібно постаратися зробити правильний вибір. Ось тому в нових колекціях представлена ​​різноманітна колірна гамма.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь