Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Найбiльше виробництва печаток і штампів в Україні

Ви відкрили власну справу, провели реєстрацію юридичної або фізичної особи і не знаєте, де зробити печатку для ведення господарської діяльності? Ви вже працюєте в бізнесі і в процесі роботи виникла необхідність у замовленні додаткових комплектів штампів? У Вашій держустанові пройшла реорганізація, змінилась назва організаціі і треба провести термінове виготовлення печаток у Києві?

НПП «Олавтекс» являється найбільшим виробником штемпельної продукції в Україні. За роки роботи у сфері виробництва печаток і штампів, у нас зібрано професійну та досвідчену команду, яка володіє всіма тонкощами штемпельного мистецтва. Замовити печатку чи штамп тепер можна не складно і швидко.

Особливості виробництва штемпельної продукції

Всі роботи із виготовлення печаток і штампів проводяться на власному сертифікованому обладнанні, яке відповідає останньому слову техніки. Впровадження в діяльність інноваційних технологій забезпечує відмінну якість і надійну функціональність виробів. Широке розгалуження офісів компанії дозволяє замовити печатки і штампи в різних районах Києва, що робить співпрацю з нами щодо виробництва печаток, штампів зручною та еффективною.

За роки роботи підприємством освоєно і впроваджено у виробництво самі сучасні технології виготовлення печаток і штампів у Києві. У нас можна виготовити печатку за допомогою:

  1. вулканізації сирої гуми;
  2. використання твердих і рідких полімерів;
  3. фарбонаповненої гуми;
  4. лазерного гравіювання твердої гуми.

Переваги співпраці з НПП Олавтекс

Для тих, хто високо цінує кожну хвилину свого дорогоцінного часу, в нас Київ передбачена ексклюзивна послуга з виготовлення печатки в присутності замовника. Така послуга щодо термінового виготовлення штампів Київ проводиться без будь – якої доплати за терміновість. Детальніше про Олавтекс читайте тут: https://olavtex.ua/about-company-ukr.html

З 2011 року дію дозволів на виробництво печаток скасовано, проте нами проводиться комплекс заходів із забезпечення повної безпеки та конфіденційності їх виконання. Хоча виготовлення печатки в Україні проводиться без документів, нашою фірмою, як і раніше, ведеться журнал контрольних відбитків штампів і печаток. У нас Ви можете замовити штамп чи печатку і отримаєте:

  1. продукцію найвищого ґатунку;
  2. гарантію на якість та терміни експлуатації;
  3. індивідуальний та професійний підхід до кожного замовника;
  4. швидке виконання замовлення;
  5. повне задоволення усіх вимог.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь