Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Адвокат у сімейних справах: найкращий помічник у всьому

Якщо вірити даним, зібраним службою статистики України, цілих 62% шлюбів терплять фіаско і подружжя розлучається. Професіонали кажуть, що таке сумне становище речей має місце, тому, що в нашому менталітеті не прийнято вирішувати проблеми за допомогою психолога або адвоката по сімейних справах. Серед безлічі клієнтів, які прийняли рішення звернутися по допомогу, значний відсоток подружніх пар згорнули шлюборозлучний процес. У цій справі, не останню роль зіграла майстерня робота юриста.

Чи потрібен адвокат у сімейних справах або це зайві витрати?

Такий фахівець виступає не тільки як представник клієнта. Це ще й хороший психолог. Професіонал щодня бачить здесь справжні сімейні драми, в яких беруть участь реальні люди, а не екранні актори. Зазвичай, люди, які вирішили розлучитися керуються виключно емоціями, перебуваючи в нестабільному психічному стані. Імпульс не дає людині адекватно оцінити вчинок або дію своєї другої половинки.

Сімейний адвокат допомагає регулювати такі процеси при розірванні шлюбу:

  1. Розділ спільно нажитого майна подружжя;
  2. Призначення аліментів;
  3. Визначення місця, де будуть жити діти подружньої пари.

Це фахівець з питань сімейного права, адже саме питання, що стосуються врегулювання відносин між подружжям є спеціалізацією адвоката. Чим займається адвокат у сімейних справах:

  1. Розірвання шлюбу;
  2. Призначення аліментів, щоб утримувати дітей;
  3. Укладення шлюбного договору;
  4. Розподіл майна;
  5. Позбавлення батька прав на дитину;
  6. Оскарженням або доказом батьківства;
  7. Оформлення дитини з притулку в прийомну сім'ю.

Фахівці розповідають, що найбільшою драмою для обох подружжя є розділ майна. Люди багато років ділили дах, їжу, наживали різноманітне майно, яке при розлученні необхідно розділити між ними.

Ще складніше поділити нажите, якщо у подружжя є неповнолітні діти або спільна справа в бізнесі. Адвокат по сімейних справах допоможе представити інтереси клієнта в суді, щоб звести до мінімуму небажане спілкування, якщо воно приносить біль подружжю. Спеціаліст допомагає позбутися від стресових ситуацій і напруження емоцій, щоб зайвий раз не травмувати людину.

Існує маса випадків, коли сімейний адвокат допомагає двом людям подивитися на ситуацію по-іншому. Деякі беруть змогу детальніше обдумати своє рішення, а деякі і зовсім припиняють шлюборозлучний процес. Щоб не помилитися і не лаяти себе за необдумані дії, не слухайте порад близьких родичів або кращих друзів.

Пам'ятайте, що це ваше життя і рішення теж повинні приймати тільки ви. У нас ви зможете отримати вичерпні консультації. Саме адвокат по сімейних справах має безліч необхідних знань і умінь, які стануть рятувальним кругом в морі сімейних негараздів.

У яких ще випадках вимагає допомогу сімейного адвоката?

Багато хто думає, що поле діяльності такого фахівця досить бідне і обмежується лише вирішенням різних суперечок в процесі розлучення. Сімейний адвокат стане справжнім помічником у будь-якій справі і захисником при будь-яких неприємності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь