Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Декор весільного торта

Шановні молодята, ми вирішили присвятити розрізання весільного торта цілий розділ. Так як це досить важливий момент на весільному торжестві.

Наречені, відповідно до традиційного ритуалу, повинні відрізати від торта два шматочки для себе, і чотири - для своїх батьків. Немає необхідності різати весь торт, це допоможуть зробити свідки, або офіціанти. Молодята, розрізаючи торт, утримують ніж удвох, але спрямовує його наречена. Роль нареченого буде полягати в тому, щоб, підхопивши шматок лопаткою, покласти його на тарілку. Діяти слід неквапливо, підкреслюючи важливість моменту.

Багатоярусний торт, починають різати з нижнього коржа. Першими його шматками ласують молодята, потім - батьки. Наступні коржі ріжуться для гостей, за винятком самого верхнього, який зберігається в незайманому вигляді і упаковується молодятам для другого дня торжества. Якщо торт прикрашений зверху будь-якими фігурками від https://event-cards.com/ua, перед нарізкою їх необхідно зняти.

Круглий одноярусний торт ріжуть, відступивши від краю близько 5 см по периметру кола. Потім отримане кільце ділять на шматки. Ті ж дії виробляють з іншою частиною торта. Центральну частину, в залежності від її розміру, або залишають цілою, або ділять на кілька шматків. Аналогічно ріжуть торт у формі шестикутника і квітки.

Торт у формі серця розрізається вертикально на кілька частин, які потім розділяються по горизонтальній лінії по 5 см в ширину.

Квадратний торт ріжеться поперек від зовнішнього краю на квадрати того ж розміру.

Подивіться уважно на фотографії молодят, які розрізають весільний торт спеціальним ножем і лопаткою. Одні закохані разом тримають ніж, інші - наречений знизу, наречена зверху, або навпаки тримають руку. У кого-то особи напружені, у кого-то щасливі.

Дивлячись фотографії весіль, Ви можете безкоштовно почерпнути ідею для свого прикраси залу, столу з весільним тортом, прикрашення залу квітами та повітряними кульками.

Традиція спільного розрізання весільного торта існує в усьому світі, так як цим вчинком, наречений і наречена відкривають дорогу в свою солодку спільне життя. Тому, поставтеся серйозно до цього обряду. Не забувайте про те, як на вас в ці хвилини будуть уважно дивитися гості весілля. Вас буде фотографувати фотограф на довгу пам'ять, знімати відео оператор.

Заздалегідь підготуйте для весільного торта стіл, або замовте напрокат, або запитаєте про наявність столу в ресторані, де буде проводитися весілля. Стіл треба спеціально підготувати: прикрасити тканинами, квітами, пелюстками троянд, повітряними кулями, свічками або феєрверками (обережно!).

Не забудьте заздалегідь купити спеціальну лопатку і ніж для розрізання весільного торта, які можна також прикрасити стрічками, квітами, або залишити їх в первісному вигляді. Якщо у вас багата фантазія, уявіть, як би грубо і безглуздо виглядало, якби весільний торт розрізали звичайним кухонним ножем з чорною ручкою. Тому, весільні аксесуари дуже важливі!

Якщо Ви замовляєте весільний торт-тістечка, то верхній ярус весільного торта завжди робиться цільним, щоб Ви могли його розрізати.

На перше замовляйте кілька гарячих страв - віддати перевагу можна основної страви і гарячої закуски. Порція зазвичай розрахована на кількох людей, тому краще обговоріть з адміністратором, скільки порцій буде на кожному столі. Не забудьте про напої і фрукти - вони теж повинні бути у весільному меню. У ресторані можна замовити соки і воду, а спиртне і фрукти краще привезти з собою. Це вже як домовитеся.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь