Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Стильна куртка-косуха в сезоні 2020-2021: актуальні моделі, останні тренди, з чим поєднувати

Куртка-косуха - це один з наймодніших і затребуваних елементів жіночого гардеробу. У сезоні 2020-2021 шкіряна курточка набуває величезну популярність, адже вона дозволяє створювати стильні образи, прекрасно поєднується практично з будь-яким елементом гардеробу і дарує відчуття комфорту під час шкарпетки.

Особливої уваги потребує вибір кольору куртки. У сезоні 2020-2021 найактуальнішими будуть куртки-косухи таких відтінків:

  1. Червона. Ідеальний варіант для сміливих і романтичних дівчат.
  2. Чорна. Це справжня класика, яка не втрачає популярності багато років. Чорна куртка ідеально підходить до будь-якого стилю і стане прекрасним доповненням образу.
  3. Синя. У холодну пору року синій колір вважається найбільш актуальним. Рекомендуються куртки такого відтінку блакитнооким дівчатам.
  4. Бордова. Найяскравіший і жіночний колір, який підходить цілеспрямованим і впевненим у собі модницям.
  5. Коричнева. Найчастіше куртку такого кольору вибирають рішучі і впевнені в собі дівчата, особливо, якщо не люблять занадто сміливих експериментів з одягом.
  6. Помаранчева. Найяскравіший і помітний відтінок, який ідеально підійде сміливим і екстравагантним модницям.
  7. Рожева. Це ідеальний колір для романтичних дівчат, які люблять спонтанні і несподівані вчинки.

Кожаная косуха женская ідеально поєднується практично з будь-яким елементом гардеробу, особливо стильно виглядає в комплекті з чобітьми, брюками, джинсами. Доповнити образ потрібно стильними та правильно підібраними аксесуарами.

Косухи І ДЖИНСИ

Найулюбленіший варіант для багатьох модниць - поєднання куртки-косухи з джинсами. Такий образ завжди буде стильним і затребуваним, так як ніколи не виглядає нудно і дарує відчуття комфорту. До того ж можна взути не тільки кросівки або високі чоботи, а й витончені човники. Поєднання косухи і джинс дозволить отримати витончений і стильний образ як для роботи в офісі, так і зустрічі з друзями, в тому числі і романтичного побачення.

Косухи І ПЛАТТЯ

Поєднання зухвалої косухи, придбати яку можна на сайті "FursFactory", і ніжної сукні, виглядає неймовірно стильно і мега модно. Такий тандем прекрасно взаємодоповнюють один одного, тому отриманий образ здається дійсно ідеальним.

Можна вибирати абсолютно різні моделі суконь - довгі, короткі, приталені або вільні. Куртка-косуха ідеально поєднується з будь-яким фасоном і дозволяє отримати не тільки привабливий, але і досить гармонійний образ.

Косухи І СПІДНИЦЯ

Прекрасно поєднується косуха з спідницями різної довжини. Дуже цікаво, незвичайно, але одночасно стильно виглядає поєднання косухи і спідниці-олівець. Але в сезоні 2020-2021 наймоднішим вважається поєднання косухи і прінтована спідниці А-силуету, проте обов'язково такий образ повинен бути доповнений стильними кросівками.

Косухи І ШОРТИ

Навесні і на початку осені, коли встановиться тепла погода і ще не настають холоди, стилісти радять сміливо поєднувати куртку-косуху з шортами. Цікаво і зухвало виглядає косуха в тандемі з топом і чорними джинсовими шортами. Це прекрасний варіант для прогулянки теплою весною.

У сезоні 2020-2021 на піку популярності шкіряні шорти, які можна носити і в холодну пору року. Саме тому поєднання косухи і шорт знайде яскраве застосування в стильних аутфітах.

Косухи І ШТАНИ

Зовсім не залежно від конкретної моделі брюк, вони завжди стильно виглядають в поєднанні зі шкіряною косухой. Такий образ актуальний і універсальний в сезоні 2020-2021. Стильно і яскраво виглядає поєднання косухи з широкими брюками палаццо, в тому числі і укороченими моделями в клітку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь