Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види захисних плівок для авто

Щоб захистити лакофарбове покриття автомобіля від подряпин і відколів, застосовують спеціальні броньовані плівки. Таким чином машина довше виглядає як нова. На кілька років зберігається свіжість фарби і глибина кольору.

Які бувають плівки

Існують вінілові плівки і тонувальні. Великий вибір плівок для авто - на сайті http://avtoplenka.com.

Якщо хочете змінити колір автомобіля, можна скористатися вініловими варіантами з однотонною палітрою або з графікою. Наприклад, такий вид виробу наносять на машину з камуфляжним забарвленням. Вінілову плівку також застосовують, щоб брендувати автопарк, а також для реклами.

Тонірувальна плівка захищає салон від сонця і сторонніх поглядів.

Існує кілька видів тонувальних плівок: глибоко забарвлені, металізовані, метало-керамічні, дзеркальні, знімні, архітектурні, атермальні і антісколові. Перша поєднує ціну і якість. У металізованої плівки підвищений термін служби. Вона також захищає від інфрачервоного випромінювання. Атермальна володіє високими енергозберігаючими властивостями. Антісколову застосовують на автомобілях, щоб захистити фари, а також скла вітрин, скляних дверей і вікон. Її клеять із зовнішнього боку, щоб на склі не з'явилися пошкодження.

Тонувальні плівки розрізняються між собою принципом дії, характеристиками, стійкістю і вартістю.

Вінілові плівки бувають різних кольорів і з візерунками. Їх часто клеять на машини автопарку таксі.

Які бувають види захисної плівки

Антигравійна або броньована захисна плівка - це прозорий матеріал. Зазвичай її роблять з ПВХ або поліуретану. Плівка захищає фарбу автомобіля від дрібних подряпин, відколів і вигорання.

За матеріалом виготовлення виділяють вінілову, поліуретанову і гібридну плівки.

Вінілова захисна плівка зроблена з ПВХ. Вона прозора і коштує недорого. Однак захисні властивості у плівки невисокі.

Поліуретанова захисна плівка складається з декількох шарів. Вона може сама відновлюватися від подряпин, якщо нагріти її феном. Термін служби такої плівки становить від п'яти до семи років.

Гібридну захисну плівку створюють на основі ПВХ і поліуретану. Вона поєднує в собі позитивні сторони обох матеріалів, у неї середня вартість.

При виборі захисної плівки потрібно звернути увагу на вартість і якості, які вказує виробник на упаковці. Верхній шар фірмової плівки більш еластичний, тому вона може зберігати свою форму на кузові автомобіля, а також самовідновлюватися після дрібних подряпин. Чим жорсткіше умови експлуатації, тим товщі повинна бути плівка.

Вінілова плівка прозора і коштує недорого.

Як змінити зовнішній вигляд автомобіля за допомогою плівки

Вінілова плівка - це альтернатива перефарбуванню автомобіля. Плівка дешевше, з її допомогою можна створювати проекти різної складності.

У такої плівки є кілька переваг. Вона представлена ​​в різному оформленні. Можна вибрати майже будь-яку з широкої палітри унікальних квітів і текстурованих варіантів. Є також можливість нанести на неї малюнки за допомогою широкоформатного друку.

Вінілова плівка зносостійка і невибаглива в експлуатації. Наклеїти її дешевше, ніж пофарбувати автомобіль.

Плівка захищає оригінальну фарбу від подряпин і сонячних променів і не порушує оригінальне лакофарбове покриття. Повністю обклеїти такою плівкою автомобіль можна за 1-2 дня. Вініл менш стійкий до фізичних дій, ніж поліуретанові плівки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь