Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сучасний дизайн інтер’єрів

Сьогодні створення індивідуального дизайну для інтер’єрів квартир, офісів, приватних будинків, готелів, барів і ресторанів є не якоюсь примхою. Замовлення проекту інтер’єрного оформлення стає важливим етапом, що виконується перед початком будівельно-ремонтних робіт та забезпечує уникнення помилок, суттєву економію витрат. Якщо вам потрібен професійний дизайнер інтер’єру у Львові Home-Grown Design пропонує комплексні послуги від команди досвідчених фахівців.

Звертаючись до студії, ви отримуєте допомогу у розробці та реалізації стильних інтер’єрів для приміщень будь-якого призначення. Працюючи з проектами, кваліфіковані спеціалісти спираються на побажання клієнтів, враховують всі особливості кімнат, відшукуючи переваги і застосовуючи найкращі рішення зонування та збільшення простору, облаштування меблями і технікою, декорування у відповідності до обраного стилю.

Кожний проект є індивідуальною авторською розробкою, включає 3D-візуалізацію для можливості продемонструвати замовнику майбутні перетворення у найбільш реалістичному форматі. Також до складу проекту входять необхідні схеми і креслення, перелік матеріалів, які рекомендовані для оздоблення поверхонь стін, підлоги, стелі. За бажанням виконується авторський нагляд, який в процесі відтворення інтер’єру дозволяє контролювати правильне виконання та якість всіх робіт.

Популярні стилі сучасного дизайну в інтер’єрах

Який стиль інтер’єру ви можете замовити для вашого об’єкту? Існує кілька виграшних варіантів, які користуються популярністю:

  1. мінімалізм. Оптимальне рішення для великого простору, активно використовується на великих площах, дозволяє уникнути захаращення приміщень зайвими елементами;
  2. модерн. Застосовується на об’єктах з різними площами, дозволяє показати оригінальність власників, застосувати креативні елементи декору;
  3. хай-тек. Дуже елегантний та сучасний стиль, ознаками якого є інноваційні матеріали та технології, наявність просунутих функціональних рішень. Часто використовується для офісів, бізнес центрів;
  4. скандинавський стиль. Є ідеальним для домашнього затишку;
  5. лофт. Цікавий для поціновувачів урбанізації, дозволяє відтворити поєднання сучасних технологій з комфортною атмосферою теплої домівки;
  6. прованс. Підходить для дитячої кімнати дівчинки, відображає ніжність, дарує відчуття щастя та затишку;
  7. класика. Універсальний стиль, що ніколи не втрачає актуальності, а з роками тільки набуває цінності. Використовується як для дому, так і для ресторанів, готелів.

Переваги звернення до студії Home-Grown Design

Якщо ви замовляєте розробку дизайну інтер’єру в студії Home-Grown Design, то отримаєте комплексний сервіс, до якого можуть включатися:

  1. розробка проекту з 3D-візуалізацією, кресленнями;
  2. допомога в виборі і закупці меблів, техніки, матеріалів, декоративних елементів;
  3. авторський нагляд.

Щоб зробити замовлення вам достатньо зв’язатися з студією зручним способом – через сайт чи по телефону.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь