Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ETORO хоче запобігти маніпулюванню ринком

Брокер Etoro пропонує торгівлю на Ринку CFD тільки починаємо співпрацю з NICE Actimize. Результатом спільних дій є захист від ринкових маніпуляцій.

Еторо - брокер від світових лідерів за популярністю серед роздрібних інвесторів. Тільки за перші чотири місяці 2020 років через нього було створено 13 мільйонів нових облікових записів. Навіть якщо дивитися на те, що там торгують клієнти з усього світу, це все одно відмінний результат, тому що він краще, ніж в минулому році, на цілих 427%. Компанія, яка існує з 2007 року, сьогодні налічує 850 осіб і працює в 100 країнах. Сайт доступний на 21 мові, включаючи польську. Динамічно розвивається компанія, яка проводить агресивний і масовий маркетинг не тільки в Інтернеті, в даний час стоїть майже 1 мільярд доларів США.

Маючи таку велику кількість індивідуальних клієнтів, деякі з них - якщо не більшість - є недосвідченими трейдерами, які тільки починають свої пригоди на фінансових ринках, тобто тими, хто найбільше схильний до хитрощів акул. Ринок Форексу також ринкові маніпуляції, які, на жаль, іноді мають місце практично на кожному ринку. Протидіяти цьому можна шляхом налагодження співпраці з досвідченими партнерами, які роками спеціалізуються на поставках програмного забезпечення, що дозволяє не тільки виявляти маніпуляції, але навіть їх спроби, що ефективно запобігає їх і знижує ризик їх використання в майбутньому. Чим більше і краще нагляд, тим менше бажаючих маніпулювати ринком, щоб заробляти гроші простим, але неетичним або навіть незаконним способом. Etoro обзор брокера - за посиланням.

Сумісність цін і пропозицій, тобто рівні можливості для всіх

Як eToro хоче перемогти спекулянтів і маніпуляторів з мільярдами фінансових вкладень? Брокер хоче застосувати рішення на своїй платформі SURVEIL-X Markets Спостереження Ніцца Активувати. Це запобігти так звані поганий тиком «Поширення» котирувань, а також спорудив, що часто є причиною втрат для окремих клієнтів. І втрати настільки великі, що в результаті вони скидають рахунок. При рішучих діях трапляється так, що недосвідчені клієнти, особливо ті, які не використовують захисні ордери Stop Loss, втрачають весь свій капітал, і навіть якщо вони цього не роблять, вони програють на окремих позиціях, навіть якщо вони правильно передбачили напрямок руху ціни. Однак вони не передбачали, що це почнеться з насильницького повороту в іншу сторону, що може бути викликано незаконною діяльністю.

Додаток SURVEIL-X Markets Surveillance не тільки забезпечує відповідність даних на фондовому і товарному ринку, біржові індексні фондиCFD, валюти і інші інструменти, але також - і, можливо, перш за все - виявляє навіть складні форми ринкових маніпуляцій.

«Як глобальна компанія, ми прагнемо забезпечити безпеку активів наших клієнтів. Хоча вони завжди приймають остаточні інвестиційні рішення, ми повинні забезпечити умови, в яких як індивідуальні, так і інституційні інвестори мають рівні можливості. Ми дбаємо про прозорість і дотриманні нормативних вимог з усього світу. Ось чому ми співпрацюємо з Nice Actimize. "Говорить Аві Села з eToro.

Гнучка система на реальному ринку NICE Actimize вже має 12-річний досвід в розробці, впровадженні та використанні інструментів моніторингу на фінансових ринках по всьому світу. Компанія постійно співпрацює з глобальними партнерами і регулярно представляє нові рішення і модифікації своїх пропозицій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь