Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Куди вивезти будівельне сміття в Києві

У сучасному світі людина часто стикається з проблемою вірної утилізації відходів. Наприклад, після ремонту залишається багато будівельного сміття і старих меблів, які потрібно відправити на смітник. Також часом накопичується багато побутового сміття, який теж потрібно кудись подіти. Намагаючись вирішити проблему самостійно, людина не тільки витрачає багато особистого часу, сил і нервів, але і ризикує викинути сміття в недозволеному місці, за що цілком може прийти штраф. Саме з цих причин вивезення сміття варто довірити професіоналам своєї справи.

Завершено ремонт, але залишився будівельне сміття на присадибній території заміської нерухомості? Утилізувати будсміття самостійно проблематично - потрібно мати дозвіл на вивезення, розташовувати вантажним автомобілем відповідної вантажопідйомності, подбати про навантаження і вивантаження відходів. Набагато простіше скористатися професійними послугами транспортної компанії "ВИВЕЗЕННЯ КИЇВ" (http://vyvoz.kiev.ua/vyvoz-musora/) яка знає, куди можна вивезти будівельне сміття (будсміття) в Києві на законних підставах, і надає повний цикл сервісу - від прийому замовлення до розвантаження відходів ремонту на спеціалізованій території.

ПОСЛУГИ "ВИВЕЗЕННЯ КИЇВ" - ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ КИЯН

Єдиним законодавчим актом, який регламентує утилізацію відходів від ремонту, є Закон «Про відходи», але вона не конкретизує, які з них відносяться до категорії «будсміття» і повинні вивозитися на особливих умовах. Кілька розширене поняття значиться в документах Київкомунсервіс - залишки будівельних матеріалів після капітального і основного ремонту, реконструкції будівель і окремих приміщень. Дрібногабаритних відходи після косметичних ремонтних робіт не включаються в цю категорію, тому не потребують спеціалізованої утилізації.

На особливих умовах фахівці транспортної компанії вивозять:

  1. штукатурку, залишки стін;
  2. стару проводку, непридатний шифер;
  3. гіпсокартон, двері, підвісні стелі;
  4. сантехніку;
  5. демонтовані підлоги з лінолеуму, паркету, дошки, ПВХ-плит та інше сміття.

Професійна команда вантажників виконає завантаження сміття в будь-якому обсязі - на вашій ділянці не залишиться і сліду від гір будівельних відходів.

Крім вивезення будсміття, "ВИВЕЗЕННЯ КИЇВ" пропонує недорого перевезти речі по Києву і в інше місто, виконати квартирний переїзд, доставити великогабаритні покупки з магазинів побутової техніки та електроніки, інші послуги. Для замовлення перевезень звертайтеся за контактами, вказаними на сайті. Позбавте себе і родичів від непотрібних турбот і зайвих проблем!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь