Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Авто, доставлене із США - вигоди придбання

У сучасному світі є багато можливостей купити автомобіль. Можна придивитися до новинок на місцевому або вторинному ринку, пригнати транспортний засіб з США чи Європи. Однак, у більшості автомобілістів виникають важливі питання, щодо експорту авто з-за кордону.

Переваги авто з-за кордону

Перш за все, автомобілі з Європи і США вважають за краще через прийнятною вартістю і хорошого технічного стану. Вартість на сайте виявляється на порядок нижче, якщо порівнювати з місцевим ринком, а пробіг виявиться невеликим. За суму, за яку вам в Україні пропонують бюджетну модель, можна пригнати авто із США класом вище і модель буде свіже, з багатою комплектацією і меншим пробігом.

В Америці на аукціоні продають авто тільки з прозорою історією, їх не готують до продажу, якщо модель потрапила в ДТП - цього не приховують. У нашій країні все йде по-іншому. Автомобіль звичайно реставрують, потім роблять косметичний ремонт і тільки потім пропонують до продажу.

Конкурс

Зверніть також увагу, що компанія «Веземо Авто» проводить конкурс серед користувачів Інстаграма.

Умови конкурсу дуже прості: потрібно підписатися на канал і бути активними на акаунті.

Приз конкурсу: автомобіль MercedesG-Class (Гелік).

Такого конкурсу ще не було. Зазвичай потрібно підписатися на 100 партнерських акаунтів, виконати безліч дій і отримати шанс один з мільйона на виграш. В даному випадку компанія буде розігрувати Геліка, коли на акаунті буде 200 тисяч підписників. Тобто ваші шанси збільшуються від одного мільйона до одного з 200 тисяч. Просто підпишіться на канал в Інстаграмі і не пропустіть розіграш.

Примітка: редакція ReadOnline не несе відповідальність за проведення та результати конкурсу.

З Америки або Європи?

Якщо купувати авто з США, то варто враховувати, що це в основному моделі з аварійних аукціонів. Однак, транспортні засоби пропонуються в свіжої комплектації, з багатим оснащенням і невеликим пробігом. Європейські агенти пропонують машини з лізингових аукціонів, з віком від трьох років і пробігом більше 130 тисяч кілометрів. Це в основному сімейні економічні моделі, але історія обслуговування у них також буде прозорою.

Вибір автомобіля

Вибрати бажану модель можна самостійно, адже зазвичай при продажу авто пропонують фотографії, де показують машину з усіх боків зовні і всередині, додаючи і оглядові відео. Ще є варіант - звернутися до компанії, яка займається доставкою авто з Європи і США, особливо актуальний він для тих, хто не розбирається в нюансах такої покупки.

Сума покупки

Спочатку потрібно визначитися з сумою, яку клієнт може витратити на авто, а потім відняти вартість доставки, послуг компанії і витрати на інші нюанси - податок, витрати на ремонт. Сума, що залишилася і буде тією вартістю, за якою автомобіліст може отримати авто.

Оплатити машину потрібно на наступний день після аукціону, потім оформляються документи і транспортний засіб відправляється до покупця.

Підсумок

Багато автомобілістів вважають за краще купувати машини за кордоном - на аукціонах в Європі і США. Однак, перш ніж зробити таку покупку, варто врахувати багато нюансів, кілька з яких важливі і вплинуть на успішність такої угоди і доставку авто з іншої країни.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь