Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості МФО

Мікрофінансові організації надають швидкі позики по паспорту та ІПН на суму до 15-25 тис. Гривень. Співпраця з ліцензованою МФО може бути більш вигідним варіантом, ніж звернення до банку. Головне - правильно вибрати кредитну організацію і знайти кращу пропозицію.

Важливий момент - деякі надійні МФО, такі як creditkasa, також мають діючу ліцензію Нацкомфінпослуг, що гарантує:

  1. Відсутність прихованих умов - в електронному договорі буде вказана вся інформація про кредитування. В тому числі, повна сума до погашення, процентна ставка, пені та штрафи, що діють для неплатників;
  2. Захист від регулятора в разі виникнення суперечок з МФО - якщо вам буде потрібна підтримка, досить буде подати претензію на сайті Нацкомфінпослуг. Допомога надається не тільки швидко, але і абсолютно безкоштовно.

Кількість відмов від мікрофінансових організацій мінімальна. Тому при виборі МФО, варто орієнтуватися не на те, чи буде схвалений кредит (як у випадку з банками). А на власні вимоги і побажання до умов позики.

Критерії підбору швидкого мікрокредиту

Ми радимо вам вибирати кращу пропозицію по онлайн займу, з огляду на наступні параметри:

Доступна сума

МФО встановлюють ліміти: як по максимальній, так і по мінімальній сумі. Найчастіше новий позичальник може розраховувати на кредит на суму від 100-500 гривень до 3-5 тис. Гривень. Рідше можна знайти організацію, яка видає до 7-10 тис. Гривень навіть новачкам.

Максимальні суми також варіюються - від 15 тис. Гривень до 25 тис. Гривень. Ліміт встановлюється МФО в індивідуальному порядку - схвалена сума може бути менше запитуваної.

Ліміт кредиту в МФО

Процентна ставка

Середня процентна ставка по мікропозик становить 1,8-2% на добу. Завжди запитуйте її в кредитному договорі до моменту підписання документа. Вона може виявитися інший, ніж зазначено на головній сторінці сайту фінансової компанії.

Отримати онлайн позику можна і зовсім безкоштовно. Шукайте МФО, в якій діє акція «Перший мікрокредит під 0%». Ніякого обману або прихованих умов тут немає - поверніть борг своєчасно, і ви не переплатите. Додаткові документи або поручителі не потрібні.

Термін кредитування

Позичальникам надається вибір - можна оформити короткостроковий (на період до 1 місяця) або довгостроковий (на термін до 1 року) кредит.

Заздалегідь врахуйте, що перший можна продовжити без збільшення процентної ставки, заплативши вже нараховані відсотки. А другий - погасити достроково, віддавши суму відсотків за дні фактичного мікрокредитування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь