Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Правила перевезення торта в машині

Використання автомобіля для транспортування десертів - це, мабуть, найпоширеніший спосіб доставки. А все тому, що він найзручніший і бюджетний. Єдиний мінус цього способу - він не підійде для перевезення десертів на далекі відстані.

Пам'ятка по доставці торта на машині:

Перед транспортуванням торт необхідно гарненько охолодити. Він повинен провести мінімум 3-4 години в холодильнику. Торт від nonpareil.ua, щоб доїхати неушкодженим, повинен бути зафіксований на підкладці і в коробці. Для цього перед складанням торта змастіть підкладку кремом або ганашем. Щоб торт НЕ совався по коробці, закріпіть підкладку на дні коробки за допомогою двостороннього скотча. Перевезення торта в автомобілі повинна здійснюватися при оптимальній температурі:

Влітку: за півгодини до поїздки включите кондиціонер, щоб в салоні стало прохолодно. Перевезення торта також повинне здійснюватися з включеним кондиціонером. Тримайте торт подалі від прямих сонячних променів (в багажнику або на підлозі автомобіля)

Взимку: якщо ви живете в регіонах з досить холодними зимами, то готуйтеся до перевезення торта в машині з відключеним обігрівачем. Одягайтеся тепліше і будьте обережні! Якщо ви за кермом і у вас немає можливості тримати торт на руках, то поставте його на підлогу перед переднім сидінням або в багажник, але ніяк не на заднє сидіння, так як воно розташовується під нахилом. Якщо у вас є можливість везти торт на руках, скористайтеся ним. Особливо, це актуально на дорогах з ямами і нерівностями.

Заздалегідь продумайте маршрут і прорахуйте оптимальну кількість часу на дорогу. Враховуйте, що вам доведеться їхати на невисокій швидкості. По можливості вибирайте маршрут з більш якісним дорожнім покриттям.

Чи можна перевозити торт в літаку

Якщо необхідно здійснити транспортування торта на велику відстань, то без літака не обійтися. Взагалі, правилами більшості авіакомпаній не заборонено перевозити невеликий торт в ручній поклажі, особливо при перельотах всередині країни. Але краще заздалегідь звернутися в обрану вами авіакомпанію і уточнити цей момент.

Ручна поклажа - ті речі, які можна взяти з собою в салон літака. Існує допустимий і заборонений перелік предметів. Торти відносяться до неоднозначної категорії продуктів, все залежить від їх розміру і начинки (вмісту рідини)

Пам'ятка з перевезення торта в літаку:

Перед транспортуванням торт необхідно гарненько охолодити. Він повинен провести мінімум 3-4 години в холодильнику. Також, якщо переліт буде тривалий, має сенс упакувати торт в спеціальну сумку-холодильник. Торт повинен бути зафіксований на підкладці і в коробці. Для цього перед складанням торта змастіть підкладку кремом або ганашем.

Щоб торт НЕ совався по коробці, закріпіть підкладку на дні коробки за допомогою двостороннього скотча. Враховуйте, що занадто громіздкі і важкі торти не пропустити на борт літака, але зможуть забрати в багаж. Але чи буде в цьому сенс? Справа в тому, що працівники багажного відділу особливо не стежать за стійкістю і акуратністю доставки. Так що велика ймовірність, що ваш торт постраждає.

Пам'ятайте, що допустима норма перевезення рідких речовин в салоні, як правило, становить 100 мл. Тому якщо ваш торт містить багато рідких наповнювачів, то, швидше за все з ним в салон не пропустять. Ягоди і фрукти відносяться до продуктів, що швидко псуються, тому торти, прикрашені ягодами, також можуть не допустити до перевезення в салоні. Заздалегідь продумуйте начинки і декор для тортів: все повинно бути максимально стабільним.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.